| Nicoleta99_2733 a întrebat:

Ce credeti despre scoala? FUNDA [ Pentru cea mai buna parere] >:

9 răspunsuri:
| MeGustaaaaa a răspuns:

Tare intrebarea ta! Scoala e un loc ca sa aflii lucruri noi.Deci scoala e o "chestie" interesanta pentru cei ce o vor!

| Ziiziii a răspuns:

Imi place, dar tie?

| RockLegend a răspuns:

O urasc... scurt si la obiesct

| mary4567 a răspuns:

Scoala este cel mai bun curs al vietii. Inveti tot ce este nevoie pentru un viitor bun, putini sunt cei ce nu fac scoala si ajung undeva.Toti copii urasc scoala la un momentdat unii mai mult, altii mai putin si isi doresc sa scape de ea cat mai repede iar cand se termina le este dor de ea. Nu neaparat pentru a invata, ci pentru trasnaile pe care le faceau in generala, pentru prieteniile din liceu.in timpul scolii cunosti multe persoane, iti faci multi prieteni si vezi viata cu alti ochi.Eu incerc sa ma buucur de scoala acesti 4 ani pe care ii mai am. Cred ca asa vei face si tu. Sper ca te-am convins. fundita?

| King9 a răspuns:

Eu cred ca scoala iti da o educatie si un viitor si te invata in fiecare zi lucruri noi, mai mult sau mai putin, depinde de copil

| greeneyesforever25 a răspuns:

Este interesanta dar uneori plictisitoare.

| spotlight a răspuns:

Cred ca in Romania unele scoli sunt o pierdere de timp si bani...de vina fiind desigur profesori care nu-si arata nici un pic interesul pentru studi numai pentru bani intarzie mult...la ore etc.Pa

| crysssu a răspuns:

Pai cateodata nu-mi place deloc deoarece,toti stim...[teme,teste, teze, examene.etc].dar parca ma simt mult mai bine la scoala decat in vacanta, adica si vacanta imi place la nebunie dar la scoala sunt tot timpul inconjurata de prieteni, pe cand in vacanta mai mult stau singura cand sunt parintii la serviciu si decat seara iesim pe afara...

| AndruPink14 a răspuns:

Mie,una mi-ar placea dar as vrea sa fiu in clasa cu tine.si imi mai plc pentru ca am colegi acolo si nu i-as lasa.