| zuzukaeu a întrebat:

Ce filme recomandati...gen drama, dragoste, comedie? Mai dati-mi ceva idei de filme frumoase.

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

If only, The notebook, A walk to remember-drame romantice
Twilight- dragoste
Bride Wars- comedie

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dear John" este frumos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul how am i

| jazzz a răspuns:

Puteti spune niste propune de filme cu masini, curse de strada, motociclete. etc, vas fi foarte recunoscator, nu puneti seria fast and furios,(foarte frumoase filmele lor )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serendipity, season of good rain, a moment to remember

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drame- The last song
- remember me( super filmul)
- Dear john( dragoste)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

American pie

| nVidia a răspuns:

Ratingul de pe imdb nu e pe gustul meu, majoritatea filmelor cu rating mare nu le vad rostul. Iti recomand: If only(love story&drama); filmele cu Rob Schneider, The hot chick, Big stan sau Harold & Kumar 1&2, The new guy, Bruce Almighty, mai vechi cu Martin Lawrence Black knight, Blue streak; aa, alt film cu adolescenti 40 days & 40 nights. Drama fara horror nu prea stiu. daca vrei si alte propuneri imi lasi aici mesaj cu un ym id.

| nVidia a răspuns:

Ratingul de pe imdb nu e pe gustul meu, majoritatea filmelor cu rating mare nu le vad rostul. Iti recomand: If only(love story&drama); filmele cu Rob Schneider, The hot chick, Big stan sau Harold & Kumar 1&2, The new guy, Bruce Almighty, mai vechi cu Martin Lawrence Black knight, Blue streak; aa, alt film cu adolescenti 40 days & 40 nights. Drama fara horror nu prea stiu. daca vrei si alte propuneri imi lasi aici mesaj cu un ym id.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romeo&julieta si titanic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu sati recomand un film care m-a impresionat profunt "cracks" si te rog daca poti, sal vizionezi. sfarsitul este tragic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care v-ati uitat la "cracks" sa intr pe id meu dirty_desire2011 si sa spuna cum i s-a parut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leap year

| Frumushka a răspuns:

Mdastraight face numa filme de dragoste sunt si cam aceleas sad (cu cateva exceptii) eu va recomand american pie toate pertile sau 18 year old virginbig grin

| aly_1946 a răspuns:

Windstruck best film ever!