Hmm
Ora de romana
gramatica, lectura
Ce cred?
Superba dupa parerea mea... nu stiu ce cred ceilalti dar mie imi place
Nu sunt eu un fan al invataturi dar ora de romana e splendida
Inveti atatea lucruri importante nu ca la matematica
Si profa... EXCELENTA! cea mai buna de pana acum! Si are si un stil super! Are parul cret si noi ii zicem Mioritza
! Partea buna: preda foarte bine si nu tipe la noi ca ceilalti profi ![]()
Asta e parerea mea despre ora de ROMANA!
fundita?![]()
Bye:*
Imi place ora de Romana, dar mai mult, sincer imi place matematica, fiecare e frumoasa in felul ei:
-matematica prin inmultiri, impartiri, scaderi si adunari iar
-romana-pentru ca poti sa infloresti ideile precum un copacel primavara
scuze, le-am asociat si eu un pic
Ora de romana este una fascinanta[cred ca asat vrei sa auzi] deloc. Afli chesti noi, iti inveti propria limba, dar si cheti care nu-ti vor folosi NICIODATA. In concluzie ...este o ora.ca si toate celelalte!
Noi avem la romana un profesor foarte de treaba si de aceea ne place si materia pe care o preda. Romana poate fi foarte frumoasa, dar si enervanta uneori atunci cand trebuie sa analizezi toate alea la gramatica. Chiar e frumoasa ora de romana, deoarece toate textele din manual sunt dragute si ptc de obicei profii la romana au simtul umorului, sunt amuzanti si de treaba.
Ora de romana este... O ora inventiva, creativa unde putem afla lucruri noi, fascinante. Sper sa-ti placa:*
Pai nu o sa ne foloseasca sincer. Cu siguranta ca toti ar vrea sa plece in strainatate ( daca prinde o oferta f buna) si nimeni nu te intreaba de ex in america daca stii sa conjugi un vb, sau nimeni nu te intreaba acolo daca stii poezii romanesti.
In concluzie cele mai importante ore sunt de mate, engleza, germana ( in fine limbi straine), geografie, muzica etc
Noi nu facem gramatica, deci imi place. Avem un profesor umflat si batran care vorbeste numai despre fete, despre romane de dragoste, poezii in care intalnieste sentimuentul erotic
. Si da note mari
Am spus ora de romana preferata mea. din asta trebuia sa stiti. nu mate, si toate celelalte! pls rasp. doar de romana
!:*
Eu ador ora de romana, desi e o ora destul de dificila:d
Cel mai mult imi place literatura, pentru ca sunt texte chiar frumoase si e placut si instructiv sa citesti opere atat romanesti, cat si universale.Si e realmente folositoare; daca toti ar invata la lmb romana tara asta ar fi populata de mai putin prosti si ignoranti.Cu siguranta ca ar fi altceva!
DinuMarius26 întreabă:
FațăZâmbitoare întreabă:
deniii_7247 întreabă:
LisaJulie întreabă: