| SimonneBX a întrebat:

Ce pot sa fac cand ma simt stoarsa de puteri si ma plictisesc?
Enervanta combinatie:/
P. S Nu vreau sa dormbig grin

Răspuns Câştigător
| Simi_6065 a răspuns:

Off... mi se intampla mai mereu. Cel mai bine e sa te relaxezi daca nu vrei sa dormi. Intinde-te pe canapea si uitat-e la TV, fa-ti un ceai cald sau cacao cu lapte:X. Poti asculta muzica (asta ma satisface mereu). Rasfata-te cu putina ciocolatawinking, Fa-ti o limonada rece sau un dus te va trezi. Sau pur si simplu citeste o carte. Sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| oAnna a răspuns:

Pai nu este mai nimic de facut in aceasta situatie, totusi filmul ""Yes Man!"" merita vazut

| DanielutzaJD a răspuns:

Sa te uiti la un film e cea mai buna solutie atat timp cat te simti stoarsa de puteriwinking de preferat ceva comedie sau actiune, nu ceva romantic sau drama ca te moleseste mai multwinking

| DennD a răspuns:

Eu cand sunt in situatia ta mereu ascult muzica :X Muzica e viata mea :X
Poti asculta muzica ( daca te relaxeaza )
Poti citi carti sau reviste ( daca obisnuiesti sa citesti )
Poti cauta poze, informatii cu cantereata/cantaretul, actorul/actrita preferat(a) [ daca ai, desi cred ca e imposibil sa nu ai :)) ] PS: Uite un site de barfe despre vedete www.rimel.ro. Eu intru zilnic pe el si e super tare. Daca nu ai ce face poti sa te uiti la toate stirile care au aparut pe site cu vedeta preferata ( e o lista cu toate vedele pe margine ) sa citesti comentariile ce sunt la articolele la care te uiti ( uneori sunt foarte amuzante :)) ).
Hmm ce mai poti face :))... Ooo si nu in ultimul rand. poti sa te uiti la filme sau la seriale :)).
Sau mai poti sa iti faci poze ( daca iti place sa te pozezi :)) ) Sau sa truchezi poze cu tine, Cauta programe funny.
Hmm cam atat stiu pe moment, acum depinde de tine, ce iti place tie, Sper ca te-am ajutat cu ceva. Daca mai imi vin idei Revin. Bye. Besos :*

| Dyanna_4508 a răspuns:

Gasesti niste jocuri si te joci, te uiti la TV, stai pur si simplu si motai.

Întrebări similare