NU trebuie sa pratici un sport ca imi place mie sau altcuiva, practica daca poti toate sporturile, eu joc volei, baschet tenis, si in primul rind fotbal, tot sportul e sanatos. Practica in primul rind sportul acela in care esti bun, si nu e rau sa practici si altele.
Tenisul. Pentru ca... ma simt bine facand asta. Si totul imi vine la indemana... Imi place foarte mult, e incredibil ca poti face ceva ce te ajuta in timp ce iti aduce si satisfactie ![]()
Nu stiu daca se pune ca sport, dar de fapt cel mai mult imi place sa ma plimb cu rolele, este foarte confortabil si imi place s-o fac la viteza mare
Volei, pentru ca se joaca in echipa, si nu e doar un joc uarecare, atunci cand joci trebuie ca sa te gandesti la fiecare miscare pe care o faci tu sau echipa ta, trebuie sa fi pregatita ca sa iei decizi rapizi, imi place pentru ca e un sport special, si la care munca in echipa e pe primul plan
Pai volei...pentru c-ai lucru in echipa, karate pentru ca nu stiu imi place ff mult si, stiu ca nu-i sport dar app la fel dansul,
Judo pentru ca ee un mod de a ma relaxa si de a cunoaste pers noi si nu in ultimul rand pentru ca fac in acelasi timp si un sport sanatos
Lilia2621 întreabă:
loveandlove întreabă:
LisaJulie întreabă: