Să te vadă un medic și să vadă ce ai de fapt și să te trateze că durerea este manifestarea bolii.
Nu trebuie să uiți de durere ci trebuie să nu mai fie afecțiunea // boala care cauzează durerea.
Pentru ca avatarul tau pare sa fie justin bieber nu o sa-ti spun, glumesc, dar tot il urasc pe justins bieber.
Nu stiu, fa ceva ce iti place. Joaca-te un joc, uita-te la TV... Vorbeste cu cineva...
Depinde ce durere, daca e de stomac sau masea e mai greu... asta stiu din propria experienta, dar poti chema un prieten sa stati sa ascultati o muzica, mai vorbiti, va jucati pe calculator, sau iesiti afara daca tu poti, si faceti un baschet, football, orice se poate
Poti realiza ceva ce iti place ca sa nu te gandesti la acel rau care te distruge in interior.
Si eu aveam astfel de probleme, fa ceva ce iti place, picteaza, plimbate cu prietenii afara sau du-ti cainele la plimbare in parc, vorbeste cu iubitul la telefon...etc fa ce-ti palce si o sa functioneze! La mine a mers :X
Nu cred ca poti sa scapi de durere.in fine poti sa te uiti la un film interesant, si palpitant care sa te captiveze in asa mod incit sa uiti de durere si sa fii concentrata doar pe el, joaca-te un joc la fel de interesant, vorbeste la telefon, etc.
cristyan_1841 întreabă:
anonim_4396 întreabă: