| pinguinuVerde a întrebat:

Ciao TPU :*! Vreau si eu niste descrieri pentru. hi5 sau statusuri, dar nu d`alea in care sa apar eu laudandu`ma big grin, chestii din viata normala gen astea cu Nane :
Unii dau din umeri, dar altii stiu.
Ca daca nu pleaca azi, maine`i prea tarziu.

Ai vrea sa te ascunzi, dar stii ca lumea`i mica,
Si niciodata nu poti sa scapi de ceea ce ti`e frica.

Si pentru ce ti`e viata atunci
Ca traiesti cu adevarat,
Ca produci numai cand furi
Cheltui dupa ce`ai furat.

Crezi ca totu`i roz, da totu`i intunecat,
Nu mereu viata are culoarea in care esti imbracatwinking

Nu neaparat din Nane, multumesc anticipat happy Fundita love struck :*!

4 răspunsuri:
| KimK a răspuns:

! °Ma invidiezi? Ai de cewinking °Ma barfesti? N'ai decatwinking °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupewinking °Indrasneata? Daca tu esti pampalauwinking°Incapatanata? Pana peste masurawinking °Nemultumita? Intotdeaunawinking°te-am insultat? Foarte bine, meritaiwinking °Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vreiwinking °Modesta? In anumite cazuriwinking °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimbwinking °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincerawinking °Rea? Cu cine meritawinking °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarulwinking °Bunul meu simt? Depinde de al tauwinking °Urata? Nici macar la prima ora a diminetiiwinking °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motivewinking °Indragostita? In fiecare zi de altu`winking °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreauwinking °Originala? Mereuwinking (spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prieteniiwinking °Copiata? De fiecare datawinking °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tinewinking °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritziwinking °Indiferenta? Daca nu ma intereseziwinking °Te urasc? mi-ai dat motivewinking °Falsa? Doar cu uniiwinking °Parsiva? Datorita unora dintre voiwinking °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanuiwinking °Te deranjez? Iarta`ma, nu pot sa multumesc nici macar o persoana laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy
Am a iti scriu cateva statusuri, nu sunt de la nici un cantaret, sunt dor chestii de viata:
"Inteligenta este lucrul care ne face sa intelegem ca totul e de neinteles"
" Focul naste foc, dar dragostea stinge flacarile vietii"
" Din greseli invatam sa fim mai buni, iar din bunatate ajungem sa gresim"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte

Vrei sa pari rau, dur dar pe mine nu ma sperii. iei teapa de la mine km ia tom de la jerry.

Mia zis tati odata o vorba desteapta sickNu plange printeso ca viata nu te asteapta!

Am privirea lu TAta zambetul lu