| only me a întrebat:

Cine a fost la Sovata, stiti daca apa din lacurile acelea te tine la suprafata? chiar daca nu stiu sa innot? adica, am incercat si simteam cum ma scufund, si nu m`am desprins de colac pana acum.laughing

Răspuns Câştigător
| DyDyX_1853 a răspuns:

Eu am mers acum 3 ani la Sovata si am fost la Lacul Ursu (eu am folosit colacul pentru ca imi era putin frica )dar da apele sunt foarte sarate si te tin la suprafata adica erau foarte multi adulti si copii care erau fara colac (si cred ca nu toti stiau sa innoate )dar pe care apa ii tinea la suprafata. Prima senzatie este ca te scufunzi, insa nu cred ca se va intampla asta.Pentru linistea ta sufleteasca citeste panourile de la intrarea in lac (sigur o sa gasesti unul)poate acolo exista raspunsul si atunci vei fi singura sau intreaba pe cineva din Sovatalaughing. Daca iti este frica asa cum mi-a fost si mie foloseste in continuare colacul. FUNDA
? plz

1 răspuns:
| iuandfto a răspuns:

Buna. Am fost acum 2 ani la Sovata (cred) si e super frumos acolo. Sunt 2 lacuri amenajate unde trebuie sa platesti (mi se pare ca taxa e in jur de 10-20 de lei). Daca mergi mai incolo o sa gasesti si un lac cu namol si unui cu sare. Nici eu nu stiam sa innot insa apa nu e prea mare si te tine cat de cat la suprafata. Mai incolo mai este un lac cu apa normala (oameni de obicei se duc intai sa faca baie in lacul cu ala sarata si dupa in cel cu apa normala). Pe acolo este si un rau insa n-am apucat sa-l vizitez. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi la privat un mesaj cu id tau.