In sufletul nostru, mai mari sau mai mici, cu totii ne-am dori ca Mosul sa existe, pentru ca sa ne rezolve de Craciun toate problemele si sa ne indeplineasca dorintele.
Copilasii mai cred. si il asteapta cu sufletul la gura, sunt cuminti pentru a primi multe cadouri!
A nu mai crede in Mos Craciun, inseamna a elimina speranta copiilor, bucuria si entuziasmul cu care acestia asteapta sa "vina"! Daca tu nu vei pastra aceasta traditie vie, nu vei aduce un zambet senin pe fetele copiilor tai (cel putin)! Dar ce poate fi mai frumos ca un zambet inocent al unui copil care primeste un cadou! Eu nu pot spune ca inca mai cred in Mos Craciun, deoarece am depasit de foarte mult timp aceea perioada, din pacate poate mult prea devreme decat ar fi trebuit, dar cu toate aceste consider ca cel mai bine este mentinerea traditiei atat cat se poate de mult! Zambetul si sufletul, atat de curat si inocent al copiilor inseamna mai mult decat orice pe lumea asta!
In mos craciun nu...asta imi ziceau parinti cand vedeam in dimineata de ajun cadouri sub brad.
DianaIsHere123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: