| augu100 a întrebat:

Cine nu ii place scoala? Mi-e nu.Mi-e scarba de ea.Deoarece nu-mi place ca in loc sa ma joc pe calculator si cu prietenii trebuie sa invat sa mai fac stiu eu ce. Voua va place? De ce?

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| DomnishoaraTPU a răspuns:

La ce te ajută dacă o urăşti?!
LA ŞCOALĂ ÎNVEŢI LUCRURI NECESARE VIITORULUI TĂU FĂRA ŞCOALĂ EŞTI UN NIMIC! 
Asta ar trebui să fie în căpşorul tău.
Va veni vremea când vei fii majoră.
Va trebui să mergi la serviciu să câştigi bani.
Dar...de unde?!
Că nu ai făcut şcoală!
Că nu ai urmat minim.12 clase!
Vezi?!
SCHIMBĂ-ŢI PĂREREA DESPRE ŞCOALĂ FĂRĂ EA EŞTI UN NIMENI!

| BlackDarkAngel a răspuns:

Nu pot spune ca imi place scoala, dar nu pot spune nici ca o urasc. Adica, la scoala invatam multe lucruri utile dar in acelasi timp multe se rup de realitate si atunci devine enervant. Dar daca nu ai scoala, nu ai nimic! Nici casa, nici masa si nici respect din partea celor din jurul tau. Esti un zero barat! Trebuie sa iti modifici stilul de a gandi, trebuie sa iti scoti din cap ideea ca scoala este urata sau plictisitoare fiindca astfel vei avea multe de pierdut in viata. Cum necum, cu premiul I sau cu mentiune toti au in ziua de azi cel putin 8 clase, chiar daca in capul lor nu e nimic dar nu mai conteaza asta fiindca atunci cand te angajezi undeva toti se uita la diplome si la clasele absolvite, nu stau sa iti verifice cutiutele din creier. Deci chiar daca iti place sau nu, chiar daca iei note mari sau mici, invata ca sa ajungi cineva in viata... fara scoala esti un nimeni. Nu te mai gandi atat de mult la distractie pentru ca vei avea timp si pentru asta,dar mai tarziu. Termina o scoala, un liceu, angajeaza-te undeva si apoi distreaza-te. Eu cred ca distractia e mai,,distractiva" atunci cand stii ca o latura din tine este una responsabila.
Priveste partea buna a scolii:
-viata sociala mai buna: colegi, amici, prieteni, comunicarea cu profesorii, facebook-100 de prieteni. Ce sa vrei mai mult?
-acumulare de noi cunostinte: despre corpul nostru sau al animalelor, despre mediul inconjurator, despre plante, autoturisme. -> astea chiar iti vor fi utile in viata de zi cu zi
-,, notiunile" de baza ale vietii: literatura si gramatica [,] care te vor ajuta sa comunici si sa nu te faci de ras in fata altora, matematica pentru a numara banii [poate asa intelegi mai bine:p] si limbile straine precum engleza si franceza (ca atunci cand vrei sa pleci intr.o tara straina sa nu zici,, aoleu, nu stiu limba aia, FUCK" big grin
-etc.etc.etc.etc
Sunt o groaza de motive pentru care sigur vei iubi scoala, sau daca nu te vor determina sa iti placa, macar te vor face sa vrei sa ajungi cineva in viata si vei invata cat de cat.
Succes la scoala!

| PublicName330 a răspuns:

Multi spun ca scoala e educativa. Mie imi place la nebunie scoala.

| vehiron a răspuns:

Stai linistit, se vede ca nu-ti place scoala. Ai la greseli gramaticale cu duiumul. Oricum. nici eu nu pot spune ca sunt un fan infocat, insa nu urasc scoala, ci sistemul din tara noastra. Scoala in stranatate este destul de fun, si inveti chestii utile, nu ca la noi.

| gabreanu a răspuns:

Mie imi place deoarece iau note bune la clasa a treia am luat 100 la micul matematician etapa a treia ama luat 100 spart baraj am luat 77nastasescu si asa mai departe dar intr-o mod o si uras petru ca nu am timp sa ies afara sa ma joc u prietenii sa stau pe facebook sa merg in vacante cu prietenii sau mai stiu eu alceva. Dar eu petrec toata ziua invatand si pe pc atat in rest nu ies afara la shoping(pentru baieti).

| augu100 explică (pentru gabreanu):

Esti teribil omule. Oricum felicitari! Eu am zis ca esti teribil ca ca nu ai timp nevoie pentru distractie

| Georgiana356 a răspuns:

E o prostie ca urasti scoala.Incearca sa iti scoti ideea asta din cap, pentru ca fara scoala esti ca si mortstraight face. Adica daca nu ai scoala nu ai servici, daca nu ai servici nu ai bani si asa mai departe.

Acum sa iti raspun si la intrebare.
Mie imi place scoala, pentru ca imi placelaughing. Este locul unde ma intalnesc cu persoanele dragi.
Sper sa nu te superi de raspunsul meu straight face.

| florin_9037 a răspuns:

Ma tu daca nu inveti acum cand s-o faci? tu o sa te joci toata viata cu prietenii pe calculator? sper ca o sa iti schimbi parerea.