| ing3ras a întrebat:

Cine se pricepe la compus bancuri?! Dau fundita pentru cel mai frumos banc compus...nu luat de pe net happy

6 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Chiar acum cateva zile am compus un banc laughing
Intrebare:Care e diferenta dintre punctul G la femei si barbati?
Raspuns: La femei sti intotdeauna unde ii, in schimb la barbati nu poti sti niciodatabig grin

Sper sa iti placabig grinbig grin

| BabyPink a răspuns:

- Cum goneşte o blondă o mâţă?
- Strigă "cuţu-cuţu"!
laughing

| mistikk a răspuns:

Ce are 200 de dinti si 2 ochii? un crocodil
ce are 2 dinti si 200 de ochi? un autobuz plin cu pensionarilaughing))

| TDGMeebu a răspuns:

Gheoghe sta la etaju 3 si in fiecare zi se trezeste la 5 dim sa plece la munca. La etaju 4 sta Ion, dj de muzica la discoteca, care in fiecare seara vine la 2 noaptea acasa.
Intr`o seara, sjunge Ion acasa:
-Si-am ajuns acasaa! Buum(tranteste usa). Si`mi dau cravata jooos! Si camasaaa! Si`mi dau un bocaaanc Bum! (Il tranteste). Si`l dau si pe`al doilea Bum!(Iar il tranteste)
Dupa 10 min bate Gheorghe la usa:
-Ba, Ioane! Nu te supara, da eu in fiecare seara ma culc devreme sa ma trezesc a doua zi la 5 dim si tu canti in gura mare si trantesti usi si bocancistraight face.
-Scuza`ma! N`am stiut. N`o sa se mai repete.
A doua seara:
-Si-am ajuns acasaaa! Bum! Si`mi da cravataa jooos! Si`mi dau si`un bocaaanc! Bum! Auleu! (In soapta) Si mi`l dau si pe`al doilea...
Dupa 5 min bate Gheorghe la usa:
-Ba! Da arunca`n p**** matii si celalalt bocanc si lasa`ma sa ma culcstraight face

laughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Anonoim a răspuns:

Pai este o situatie care i s-a intamplat unui prieten dar o reformulez ca un banc ''bula si cu strula fumau iarba pe plaja si de o data vinvoluntri anti drog doua fetite care nu aveu nici 16 ani si incep sa zica stiati ca in urma consumului de marijuana uni consumatori au avut halucinati cu iepurasi si zane la care bula uitandu-se la strula apoi la voluntari anti drog iar la strula si zice aia vad iepurasi si eu vad voluntari antidrog cea mai nasoala iluzie"

| ing3ras explică:

Altele?