| Nustiu_2606 a întrebat:

Cineva de pe forum a scris urmatorul lucru:"Primeste o bursa, ca un ajutor social pentru ca parintii lui nu castiga asa de mult si mai are si ca-ti va frati mai mci acasa.
si trebuie sa fie un venit foarte mic pe cap de membru de familie adic sunt foarte saraci.
asa ca stai in cofragul tau si nu iti bate tu capu de ce are el bursa poate el nu are ce sa manace acasa cu frati lui,
pe cand tu ai un calculator si parintii tai castiga multi bani.
te sfatuiesc sa te duci la munca in vacanta nu sa iei bursa sociala sau invata mai bine si o sa primesti bursa"1.Nu imi bat capu cu el ci am si eu nevoie pentru ca parintii mei nu au venit 2.Nu sunt deloc saracii, unul dintre parintii lui lucreaza in spania si da au calculator cu net si iti zic eu ca pc lui nu ii "varza".3.In fiecare sfarsit de saptamana mah duc sa lucrez la o ferma chiar si in vacanta de vara...
Ca sa nu raman pe dinafar intrebarea mea ar fii de ce unuele persoane vb fara sa stii nimic despre alte persoane? si se abat de la subiect(adica daca eu vb de fotbal el vine cu macaroanele?)

Răspuns Câştigător
| GenetiX a răspuns:

Mai baiatu cu-alde` altu. Ce-a fost in capul tau cand ai postat asta aici? De ce conteaza atat de mult pentru tine ce-a zis cineva de tine la urma urmei? Crede-ma nu esti o vedeta incat sa puna toata lumea ochii pe tine pentru ca cineva a zis anume afirmatii.
El cine o fi el, a venit cu macaroanele pentru ca ai cerut parerea unei comunitati, adica altor oameni. Acum daca ai fi vrut sa primesti fotbal dar ai primit macaroane, trebuie accepti ca nu te-ai asezat la masa si-ai comandat la ospatar. Ci te-ai pus in fata unor oameni cu o anume problema, oferind dreptul fiecaruia sa judece dupa propria imaginatie. Practic nu ar trebui sa fie nascute polemici.
Si ca sa-ti raspund intrebarii pe care practic ai pus-o doar ca sa nu ramai pe dinafara este ca oamenii vorbesc vrute si nevrute pentru ca au prea mult timp liber.
Nota intrebarii tale: 1.

0 răspunsuri: