A... Pai, atata timp cat functioneaza, inseamna ca sunt legale. Nu sunt genul meu, nu as consuma, dar am auzit ca e o cafenea de tipul asta pe lipscani si ca au ciocolata calda. Apropo de 'droguri', mi-am amintit o scena din eurotrip (pentru cine a vazut filmul), in care ajung personajele in amsterdam, intra intr-o cafenea plina de jamaicani, cer brownies si dupa ce mananca, o iau razna, rad, se dezbraca, vad totul in ceata, au atacuri de panica. Pana cand vine jamaicanul si le spune ca astea sunt prajituri normale, fara marijuana
. Functioneaza si placebo destul de bine.
Droguri, nu se vand legal decat in olanda.acele magazine vand de fapt altceva, am urmarit o emisiune la tv in acest sens.ar fi culmea sa se vanda cocaina, heriona, marijuana si altele legal, la noi in tara.eu nu sunt pentru droguri, insa daca cineva doreste sa-si faca viata de ''rahat''scuzati-mi expresia, nu am nimic cu el.si cat priveste drogurile, se va scoate bani din ele atata timp cat sunt ilegale, daca s-ar legaliza, nu ar mai fi atat de profitabile.tocmai aceste este si motivul pentru care nu se legalizeaza.