Intr-o zi am ascultat pe B1 la horoscop la zodia mea(foarte recent) si chiar mi s-a potrivit!
Deci, cumva, eu chiar cred in horoscop.
NU-s nici pe departea credincios. dar tot ce stiu este ca horoscopul este pacat sa-l asculti. el se bazeaza pe magie, ghicitori.etc. si nu are nici pe departe vreo treaba cu compatibilitatea. ex: sora mea cu sotul iei is in2 zodii cu 10%compatibilitate... deci deja de aici iti poti da seama. si oricum repet. E UN PACAT MARE SA STAI LA FUNUL HOROSCOPULUI pentru ca ce-ti da Dumnezeu nici naiba nu ghiceste.
Nu se adevereste tot ce scrie acolo pentru ca de ex la tauri nu toti pot sa aiba acelasi destin cum zic aia, dar sunt multi la care li se adevereste,daca crezi in asta tare krek sunt mai multe sanse sa se adevereasca decat pentru cineva care e indiferent la astea,eu unul nu cred,dar de foarte multe ori mi se adevereste, ca in familie am multi care cred in astea si imi zic ce mi se zice acolo, si se intampla de foarte multe ori cum zic ei, dar acum depinde de cat de superstitios esti si tu
Buna si eu mai citesc sau ascult horoscopul si compatibilitatea lor.Eu una nu ma bazez doar pe el adica tin cont de ceea ce spun dar doar orientativ nu casa zic ca vai nuste ce se va intampla azi ca asa zice acolo dar am grija...Intelegi ce vreau sa zi, acum fiecare face cum vrea e alegerea lor.Bey.
Salutare
~☆Ana draga lasa-te ghidata de INIMA ta si nu de superstitii.Fiecare Suflet are un plan ales de de el insasi.Fiecare Suflet are un destin o menire un scop. Orice Exista are un scop, nimic nu se intampla fara un scop.Blestemele,religiile,noroc,mistic,minuni,ghinion,horoscop,accidente,intamplari,magii,traditiile,sarbatorile sunt simple superstitii creeate in ultimii 12000 de ani pentru a uita pamanteanul de rand ce este si cine este cu Adevarat si pentru a controla pamanteanul de rand.Ciobanul sta bine deghizat iar oile il urmeaza oarbe fara sa stie scopul lor adevarat.INIMA ta NICIODATA nu te va mintii nu iti va creea confuzie insa daca te lasi pacalita de aceasta lume si de ce pare a fi ea ai sa ramai limitata si in ceata fara sa stii unde te afli cu adevarat.Lumea asta nu este ceea ce pare Ana fi mai atenta in jurul tau si nu de ce se spune la Tv,radio,mass-media, politicienii, guvern si viata mondena caci sunt create sa controleze umanitatea de pe aceasta planeta.Ai calea ta ai scopul tau in Creatie si urmeaz-o ghidata de Sufletul tau nu de superstitii.Numai Bine Ana☆~
Hmm eu sunt zodia rac sh mi se potriveste exact.Pot sa spun ca cred in el!
Dar cu compatibilitatea.cred ca depinde de persoana. Orcum ce se scrie este in mare, ce s-ar potrivi la majoritatea persoanelor din acea zodie...nu neaparat sh tie
.
Eu una cred in zodii![]()
![]()
Anonim_4797 întreabă:
FallenDude întreabă:
LisaJulie întreabă: