Si eu am invatat singur in copilarie. Incearca cu un colac care sa-ti sustina greutatea si fii relaxata, la inceput da mai rar din maini si din picioare, cauta sa faci miscarile cat mai corect, imitand ce ai vazut la sportivii din natatie. La inceput poti chiar sa faci miscarile din maini si picioare alternativ, respecti cativa metri inoti numai cu mainile, apoi numai cu picioarele. Succes!
Am reusit totul corect... dar obosesc prea repede dupa vreo 3 metri numai am aer si trebuie sa ma opresc...
De ce?
Eu cand am intrat prima data in apa de la mare, nu aveam nici o frica ci doar de abia asteptam sa vad este asa de greu! incearca sa gandesti asa! Si continua sa "inoti" asa cum stii ca asa o sa te obisnuiesti! inoata cum vezi la televizor!
Ufff.si eu imi doresc sa invat sa inot, dar inca nu miºam invins frica. ![]()
Nu cred ca am sa invat sa inot in viata asta. Poate in alta
Nu trebuie un instructor ci cineva care sa te mai tina la suprafata (prieten, frate, tata etc) si inca ceva, nu inota ca disperata ca nu asa inveti sa inoti
. Si oricum stiu are s-au invatat sa inoate singuri deci ia pune-te pe treaba dar ai si rabdare.
Ca sa poti invata sa inoti, in primul rand trebuie sa fii calma. In al doilea rand iti iei aer si iti tii respiratia, sa poti sta la suprafata apei.
anonim_4396 întreabă: