| Micheille a întrebat:

Cum pot sa ma revansez daca pe sora mea am suparat-o de multe ori... ce as putea sa fac? app are (24) ani

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O discutie sincera rezolva multe lucuri. Face mai mult decat un cadou sa vada sinceritatea din privirea ta si regretelewinking

| IrinaAndreea a răspuns:

In primul rand vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau pentru tot ce ai facut, dar ca nu se va mai intampla. Ideea e sa nu ramana doar la stadiul de promisiune si de fiecare data cand mai apare o problema intre voi doua sa te gandesti mai intai la cat de mult o iubesti. Ca sa consolidati simbolic relatia, cumpara doua bratari sau medalioane la fel si asa o sa stie mereu ca esti alaturi de ea.

| cornel a răspuns:

Poate ceva bun sa ii faci

incearca sa nu mai gresesti fata de ea.incearca sa gandesti inainte de a face ceva

| Meryem027 a răspuns:

Hmm, tu cati ani ai?happy Banuiesc ca esti mai micuta.Simplu,ii explici si ii arati, in acelasi timp, cat de mult tii la ea, si ca atunci cand o superi, nu e cu intentie, e din cauza mentalitatii de copil. Spune-i ca si ea a trecut prin astea, ca si ea a fost de varsta ta si ca a fost doar ceva de moment, de exemplu nervii.Sangele apa nu se face, iar ea... e sora ta, tot te iarta. Un sfat: fa tot posibilul si n-o mai supara, mai lasa de la tine. Te-am pupat!

| Micheille explică:

Dar asa is copilaresti... unele ...mai incercati faceti va rog tot posibilulsad va rog frumos incercati incercati

| xAvrilx a răspuns:

Fa o felicitare mare cu "Imi cer scuze ca nu am fost mereu sora pe care ti-ai dorit-o!". Va intelege valoarea sentimentala.happy

| Dianné a răspuns:

Trebuie mai intai sa ii ceri iertare si sa-i promiti ca nu vei mai face. ce ai facut happy. Ai putea sa ii sugerezi sa mergeti intr-o sambata, sau duminica in parc sa va plimbati si sa va jucati happySi eu am o pr. de 24 de ani care mi`e ca o sora big grinSi o mai supar. Dar eu ii cer iertare si fac cum am scris mai sus si merge! Bafta! tongue

Pupici :*

| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Orice persoana careia ii spui cat de rau iti pare si iti ceri iertare se va simti bine si te va ierta dar trebuie sa o spui din suflet

| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Orice persoana careia ii spui cat de rau iti pare si iti ceri iertare se va simti bine si te va ierta dar trebuie sa o spui din suflet!

| BeatriceKnowles a răspuns:

Pai in primult rand, daca sta departe de tine suno si cerei iertare.(daca este aproape de tine. procedeaza la fel cerei iertare)
In al doilea rand, fa-i o felicitare cu tine si cu ea.
In al treilea rand fa-i o surpriza, du-o intr-un loc unde crezi tu ca i-ar placea.
In al patrulea rand, fa-i un cadou, o bratara mai (scumpa), sau un lantisor.
In al cincilea rand incearca sa o faci sa rada tot timpul! happy
sper ca te-am ajutat bafta! pupichappy

| BeatriceKnowles a răspuns:

Nu te supara. daar ce i-ai mai putea face? eu am o sora de 22 de ani si. tot la fel o supar. dar procedez cum ti-am scris mai jos. si de fiecare data merge depinde sh d sora ta acum c sa zichappy

| laura_8904 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa incepi cu niste scuze; apoi sa incerci sa nu o mai superi; cred ca o schimbare in atitudinea ta nu va trece neobservata si sora ta te va scuza:d

| nikolici a răspuns:

Daca are 24 de ani incearca sa afli care este punctul ei forte;(. adica daca ii plac hainele cumparai ceva ce iar place, sper ca te-am ajutat:*