| Ninaa a întrebat:

Cum se innoata? ce trebuie sa faci? ( in cateva cuvinte) stiu ca innotul se invata doar prin practica si bla bla dar totusi as vrea sa stiu! FUNDA happy

7 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Du-te la un strand unde nu-i apa foarte mare, fa pluta si dai din maini si din picioare poate reusesti ceva laughing. Uite-te pe yt la competitii de inot sa vezi cum se inoata, apoi incearca sa copiezi.Chiar daca nu vei reusi macar te vei distra happy

| doKKz a răspuns:

Eu am invatat sa inot intr-o piscina. Tata imi tinea mana la burta cat sa nu ma duc la fund iar eu dadeam din maini si din picioare. La un momendat iti ia mana si vezi daca plutesti laughing Trebuie sa ai incredere in tine si o sa iti iasa.

| AlleXx5785 a răspuns:

Ideea sa incerci sa tragi apa sub tine, sa tii degetele lipite si sa incerci sa tragi apa sub tine, chiar daca nu o sa reusesti, dar asta e principiul. Din picioare dai in sus si in jos..stangul dreptu. bafta!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tipurile de inot sunt:
-fluture
-bras
-craul
-spate
Depinde cum dai din maini si din picioare tongue
La inotul normal cand duci mana stanga in fata incearca sa intorci capul in dreapta si la cealalta mana la fel...nu e important stii si tu, doar sa nu te ineci oh go on

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Pai e usorlaughing
Te duci unde apa sa zicem iti este cam pana la genunchi asa sa nu te inecilaughing si te pui pe burta in apa si dai din picioare consecutiv si din maini una dupa alta...dar, sa tii gura inchisa cand innoti ca sa nu te ineci si sa nu iti intre apa aia unde se pisa toti in guralaughing
Dar, mai sunt 2-3 posibilitati de ex. ca poti innota ca un caine de exemplu sa tii mainile in fata, sa le duci asa spre coaste si sa le readuci si tot asa dar si cu picioarele etc.
laughingnu stiu daca am explicat bine.laughing

| RaReSh17 a răspuns:

Trebuie sa fi foarte relaxata, sa nu te panichezi in apa si sa nu te sperii, incet incerci sa dai din maini si picioare prin apa, te mai uiti la ceilalti din strand cum procedeaza, prima data incearca sa inveti la apa mai mica sau la mal, e bine daca ai pe cineva sa iti mai arate, o sa prinzi usor, eu am invatat singur.