| blackkrose a întrebat:

Daca ai fi singurul om de pe pamant ce ai face?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Nu-mi place singuratatea....as murii de singuratate.

40 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

As lua-o usor, la picior si as calatori prin lume. Fara taxe, fara bani, fara trafic...

| psiholoaga a răspuns:

Emil, cu barca. Nu am de ce sa ma grabesc. Mai vaslesc, mai fac plaja...big grin

eileen
| eileen a răspuns:

Sa presupunem ca toti oamenii ar disparea in momentul asta si as fi singura care ramane. Cu tehnologia de azi. M-as plimba peste tot pe unde as putea merge, as invata sa merg cu masina singura, noroc ca nu exista trafic, si as incepe sa colind tarile, macar in Europa. Dau spargere in fiecare magazin sa mananc, ma imbrac de unde vreau, pacat ca nu va mai fi cineva care sa ma admire. Mi-as lua un catel sa imi tina companie si un pistol in caz de ceva ursi mai tupeisti.
Dar, probabil, dupa ceva timp de colindat pe unde mi-am dorit, m-as plictisi de moare. Apoi, logic, as muri de singuratate.

lolita
| lolita a răspuns:

Asta inseama ca as fi in rai, as trai fericita pana la adanci batraneti laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Te-as inventa pe tine, emil rolling on the floor

| dulshe a răspuns:

@prfml interesanta intrebare dar daca esti singurul om din lume, cine mai face concursuri?laughing
eu nj ceas face, poate as astepta sa mor, :p

| selef a răspuns:

M-as clona.

| lia a răspuns:

As invata sa vorbesc limba animalelor laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

Eu nu cred ca se poate muri de singuratate. Omul are o putere atat de mare de adaptare, incat ar putea supravietui oricarei provocari. happy

| Wtf9000 a răspuns:

Multumesc mult pentru intrebare, asta chiar e visul meu, sa raman singurul om de pe Pamant. As fi cel mai fericit om, de pe Pamant desigur. big grin

| maryana5 a răspuns:

Mi-as lua un catel thinking

| maryana5 a răspuns:

L-as ruga pe Dumnezeu sa-mi dea o nevasta sau un sot. AJa cum a facut Adam. Dar pana Dumnezeu imi raspunde... sleepy asa ca hopaaa uite un cal whistling cel putin nu o sa te amendeze nmn si nu o sa apari la stirile "pr+ tv" si priveste partea buna... va iesi o specie noua rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Urrrrraaaatttaaa perspectiva! Probabil as incerca sa supravietuiesc. As reface drumul parcurs de primii oameni, de la o grota... catre alta grotalaughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Singura nu as putea supravietui thinking

| gabrielutzu a răspuns:

As astepta sa mor.

| gabrielutzu a răspuns:

Oricum poate m-as simti mai bine fara atata idiotenie in jur...

| anonim a răspuns:

L++a.laughing

| anonim a răspuns:

@psiholoaga-si oceanul cum l-ai traversa?rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@psiholoaga-pai daca esti singura pe pamant, de unde barci? sa inteleg ca o inventai, asa-i?tongue

| anonim a răspuns:

@cinu-si televizorul, frigiderul, ferrari, cine le fabrica? sau nu ai inteles ca de fapt esti singurul om pe pamant? nimeni nu se gandea la tine sa-ti lase de toate si pe deasupra si cateva fotomodele.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@eileen-ce frumos visezi tu.si acum sa te scot eu din acel vis:daca ai fi singurul om pe pamant, insa fara tehnologie, fara nimic, decat cu o sulita in mana si cu cativa dinozauri la spatele tau, ce ai face?rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-si daca printre acei dinozauri nu se afla nici un mascul, ai mai fi la fel de fericita?rolling on the floor

prfml
| prfml a răspuns:

As avea avantajul ca as ocupa primul loc in orice concurs.Bineinteles ca este o gluma.

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

M-as muta in Casa Poporului big grin

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Dupa 2-3 saptamani probabil te-ai plictisi groaznic pe tot globul SINGUR.
E un film foarte interesant pe tema asta: The Quiet Earth
http://www.imdb.com/title/tt0089869/
Un tip se trezeste dimineata sa plece la birou si treptat descopera ca nu mai este nimeni, nici la statia peco unde alimenta periodic masina, nici la receptia hotelului, samd.
Dupa socul puternic din prima zi, se pune pe cautat alti oameni lasand un mesaj continuu la un radio public. Dupa alte cateva zile, cand si-a pierdut speranta sa gaseasca alte persoane, se pune pe distractie. Facea tot ce-i trecea prin cap: s-a mutat in ditamai vila cu piscina, alerga cu o masina sport prin tot orasul, samd.
Dupa vreo cateva saptamani, apare de undeva o femeie. Momentul ala e foarte emotional. Primul lucru care-l fac este sa se imbratiseze vreo cateva minute.
Mai departe nu mai povestesc pentru ca chiar merita vazut :D

| greg a răspuns:

As muri de suparare.

| Kyky a răspuns:

Habar nu am ce as face. Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, pentru ca este aproape imposibil sa se intample asa ceva. So, don't worry. and be happy ca exista atata populatie pe globul asta.

| Lory_2572 a răspuns:

Ce aiurea....chiar nu ai avea e face de unul singur...

| tradaro a răspuns:

Mi-as face un om... uite atat de mic...si m-as juca cu el.

Întrebări similare