| blackkrose a întrebat:

Daca ai fi singurul om de pe pamant ce ai face?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Nu-mi place singuratatea....as murii de singuratate.

40 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

As astepta sa mor.

| anonim a răspuns:

L++a.laughing

prfml
| prfml a răspuns:

As avea avantajul ca as ocupa primul loc in orice concurs.Bineinteles ca este o gluma.

| eko a răspuns:

Nu as putea trai singur. Fara familie si prieteni nu ai putea trai!

| gabrielutzu a răspuns:

Oricum poate m-as simti mai bine fara atata idiotenie in jur...

| dulshe a răspuns:

@prfml interesanta intrebare dar daca esti singurul om din lume, cine mai face concursuri?laughing
eu nj ceas face, poate as astepta sa mor, :p

| maryana5 a răspuns:

Mi-as lua un catel thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as sinucide din cauza singuratatii!
Mi-e frica de asa ceva! Un om nu e facut sa stea singur happy

| Onutzu a răspuns:

Mi-as da de lucru cu animalele... Poate cine stie iese vreo specie noua. laughing

| Raluca_7548 a răspuns:

Nimic.

| psiholoaga a răspuns:

As lua-o usor, la picior si as calatori prin lume. Fara taxe, fara bani, fara trafic...

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

M-as muta in Casa Poporului big grin

| anonim a răspuns:

@psiholoaga-si oceanul cum l-ai traversa?rolling on the floor

| psiholoaga a răspuns:

Emil, cu barca. Nu am de ce sa ma grabesc. Mai vaslesc, mai fac plaja...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As inventa femeia

| anonim a răspuns:

@psiholoaga-pai daca esti singura pe pamant, de unde barci? sa inteleg ca o inventai, asa-i?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu pluta laughing probabil ce face un miliardar obisnuit, as trai pe picior mare, daca tot as fi singur m-as bucura de zilele ramase cum imi trece prin cap, as cauta un ferrari, un lamborghini, o vila cu piscina si teren de tenis, un catel pentru. companie, un frigider plin si... mai vad eu cand o fi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am raspuns luand varianta sa ma trezesc intr-o zi si sa nu mai existe nimeni decat mine

| anonim a răspuns:

@cinu-si televizorul, frigiderul, ferrari, cine le fabrica? sau nu ai inteles ca de fapt esti singurul om pe pamant? nimeni nu se gandea la tine sa-ti lase de toate si pe deasupra si cateva fotomodele.rolling on the floor

| Wtf9000 a răspuns:

Multumesc mult pentru intrebare, asta chiar e visul meu, sa raman singurul om de pe Pamant. As fi cel mai fericit om, de pe Pamant desigur. big grin

| lia a răspuns:

As invata sa vorbesc limba animalelor laughing rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Urrrrraaaatttaaa perspectiva! Probabil as incerca sa supravietuiesc. As reface drumul parcurs de primii oameni, de la o grota... catre alta grotalaughing

eileen
| eileen a răspuns:

Sa presupunem ca toti oamenii ar disparea in momentul asta si as fi singura care ramane. Cu tehnologia de azi. M-as plimba peste tot pe unde as putea merge, as invata sa merg cu masina singura, noroc ca nu exista trafic, si as incepe sa colind tarile, macar in Europa. Dau spargere in fiecare magazin sa mananc, ma imbrac de unde vreau, pacat ca nu va mai fi cineva care sa ma admire. Mi-as lua un catel sa imi tina companie si un pistol in caz de ceva ursi mai tupeisti.
Dar, probabil, dupa ceva timp de colindat pe unde mi-am dorit, m-as plictisi de moare. Apoi, logic, as muri de singuratate.

| anonim a răspuns:

@eileen-ce frumos visezi tu.si acum sa te scot eu din acel vis:daca ai fi singurul om pe pamant, insa fara tehnologie, fara nimic, decat cu o sulita in mana si cu cativa dinozauri la spatele tau, ce ai face?rolling on the floor

| maryana5 a răspuns:

L-as ruga pe Dumnezeu sa-mi dea o nevasta sau un sot. AJa cum a facut Adam. Dar pana Dumnezeu imi raspunde... sleepy asa ca hopaaa uite un cal whistling cel putin nu o sa te amendeze nmn si nu o sa apari la stirile "pr+ tv" si priveste partea buna... va iesi o specie noua rolling on the floor

| marria a răspuns:

M-as ruga sa mor...pentru ce as putea trai? Doar sa mananc si sa dorm, no thanks! In plus atat timp cat nu exista competitie sau un orice alt stimul care sa te faca sa fii activ nu vad rostul vietii.

| lia a răspuns:

Eu nu cred ca se poate muri de singuratate. Omul are o putere atat de mare de adaptare, incat ar putea supravietui oricarei provocari. happy

| irynna a răspuns:

Cred ca as calatori mult, as traversa apa innot si cu aceasta ocazia as invata sa si innot, as sta in padure si m-as bucura de verdele naturii cat e ziua de lunga, as avea tot timpul sa imi planuiesc o calatorie in jurul lumii ce as putea sa vad acolo, fara sa fiu nevoita sa platesc, m-as bucura de tot ce exista, m-as elibera de tot ce inseamna stres, dar cred ca dupa un timp m-as plictisi teribil si as avea nevoie de o companie.probabil mi-as lua un papagal si am comunica amandoi.

lolita
| lolita a răspuns:

Asta inseama ca as fi in rai, as trai fericita pana la adanci batraneti laughing

| greg a răspuns:

As muri de suparare.

Întrebări similare