| blackkrose a întrebat:

Daca ai fi singurul om de pe pamant ce ai face?

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Nu-mi place singuratatea....as murii de singuratate.

40 răspunsuri:
| tradaro a răspuns:

Mi-as face un om... uite atat de mic...si m-as juca cu el.

| Lory_2572 a răspuns:

Ce aiurea....chiar nu ai avea e face de unul singur...

| tradaro a răspuns:

As face un omulet atat de mic...si m-as juca cu el.

| selef a răspuns:

M-as clona.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vinde pamant la prostilaughing. oricum tot prosti murim, nu exista perfectiune. Nici Albert Einstein nu putea fi considerat destept. Doar inteligent in cea ce facea el.Probabil ca as inebuni din cauza singuratati si as fi un nebun vesel si inofensivlaughing

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Dupa 2-3 saptamani probabil te-ai plictisi groaznic pe tot globul SINGUR.
E un film foarte interesant pe tema asta: The Quiet Earth
http://www.imdb.com/title/tt0089869/
Un tip se trezeste dimineata sa plece la birou si treptat descopera ca nu mai este nimeni, nici la statia peco unde alimenta periodic masina, nici la receptia hotelului, samd.
Dupa socul puternic din prima zi, se pune pe cautat alti oameni lasand un mesaj continuu la un radio public. Dupa alte cateva zile, cand si-a pierdut speranta sa gaseasca alte persoane, se pune pe distractie. Facea tot ce-i trecea prin cap: s-a mutat in ditamai vila cu piscina, alerga cu o masina sport prin tot orasul, samd.
Dupa vreo cateva saptamani, apare de undeva o femeie. Momentul ala e foarte emotional. Primul lucru care-l fac este sa se imbratiseze vreo cateva minute.
Mai departe nu mai povestesc pentru ca chiar merita vazut :D

| anonim a răspuns:

@lolita-si daca printre acei dinozauri nu se afla nici un mascul, ai mai fi la fel de fericita?rolling on the floor

| Kyky a răspuns:

Habar nu am ce as face. Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, pentru ca este aproape imposibil sa se intample asa ceva. So, don't worry. and be happy ca exista atata populatie pe globul asta.

lolita
| lolita a răspuns:

Te-as inventa pe tine, emil rolling on the floor

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Singura nu as putea supravietui thinking

Întrebări similare