| cornel a întrebat:

Dan Diaconescu arestat. voi ce ziceti, merita?

22 răspunsuri:
| primaru a răspuns:

Da trebuia de mult sa se intample asta ca prosteste lumea cu televiziunea lui

| noName_8681 a răspuns:

Sunt alti care au facut mult rau acestei tari, au furat de nu au mai putut duce si sunt in libertate straight face

| karellen a răspuns:

Nu cred ca suntem noi in masura sa decidem asta, ci organele de justitie abilitate.
personal, cred ca merita.

| vlad423 a răspuns:

Pai eu as zice ca merita!:d...

| Sofffie a răspuns:

Habar nu am de ce l-a arestatlaughing.

| Dan a răspuns:

Salut! Esti cumva avocatul lui SOV(RealitateaTV) sau a lui Dan Diaconescu? De unde a acumulat atatia bani acest domn Dan Diaconescu (peste 33. 000. 000 euro)? Cine este in spatele lui Dan Diaconescu? Ce rol are OTV si pentru ce a fost creat? Eu sunt lamurit de oamenii acestia cu bani multi, care nu lasa poporul roman sa traiasca in liniste, fara show-uri, fara manipulari controlate si difuzate pe post OTV si alte televiziuni

| elyssa20 a răspuns:

Sincer nu cred ca merita, exact cum spunea si noName sunt alti care au facut mult mai mult rau si nu au patit nimic. dar deh...cine suntem noi sa judecam. pupici.

| Cineva! a răspuns:

Daca ar fi sa o luam logic, ar merita! Dar la urma urmei nici o pedeapsa mareee nu`i "corect" sa-i dea.Sunt oamnei care fac mult mai mult rai[periculosidevil] si nah.
Oricum la fell cum a zis si karellen nu suntem noi in masura sa dam un verdict.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita ca a prostit tot poporu' cu emisiunile luilaughing
Eu ii zic acelui canal OZNlaughing si pe Diaconescu l`am botezat extraterestulaughing[ ce rima am facutthinking]

Răspuns utilizator avertizat
| medex3 a răspuns:

Doamne cat am ras cand am vazut la televizorlaughing. A fost arestat printul doamnelor trecute de 50-60 de anilaughing))). Oricum era prea plicitisitor.Sincer daca merita merita. oricum sunt alte persoane care inca sunt in libertate au facut rau si mai fac.straight faceDegeabastraight face

| Bianca_3140 a răspuns:

Da merita, deoarece sa imbogatit pe spatele naivitatii oamenilor big grin

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fara a cunoaste probele concrete existente la dosarul lui nu se poate exprima o parere precisa, dar daca judecatorul a apreciat aceste probe si a hotarat sa fie arestat preventiv atunci inseamna ca merita.
Nu urmaresc OTV ori DDTV, dar, din cele citite prin presa despre aceste posturi TV si despre Dan Diaconescu, cred ca nu fac foarte bine telespectatorilor, se bazeaza prea mult pe senzatii ieftine si unele fara suport faptic. Numai bine!

| ionutk9 a răspuns:

Stati calmi iese de acolo asta e doar o perdea de fum de a lui base sa va tina pe voi ocupati. ghiciti ce? i-a iesitlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bianca, si-aici cine e de vina, oamenii naivi sau el?

| Tiffany89 a răspuns:

Da

| Aiicha a răspuns:

Da, fara indoiala!

| Petronela a răspuns:

Da cred ca merita dar justitia va decide daca este sau nu vinovat

| Essence a răspuns:

Pai... mai toti au spus ca nu hotaram noi daca merita sau nu.
Din mom ce s-a pus o intrebare. RASPUNDETI!

Sincer. cred ca s-a imbogatit datorita emisiunii ( Raspuns pentru. Dan ). pentru ca OTv-ul a avut mult rating si din mom ce majoritatea populatiei se uita. emisiunea are profit. se imbogateste... Si normal ca si prezentatorul primeste o parte din suma aceasta.
Pentru noi. cei tineri laughing nu prea ne intereseaza otv`ul si emisiunile de acolo pentru ca ni se par " Total Plictisitoare ".
Dar probabil adultii care sunt in masura sa inteleaga ce vorbesc / ce discuta / ce probleme dezbat aia acolo. probabil ei pot decide mai bine daca diaconescu asta a mintit la emisiuni sau daca spune adevarul...

Cum au spus si altii inaintea mea...
SUNT MULTI ALTII CARE AU FACUT MULT MAI MULT RAU TARII SI IN SPECIAL OAMENILOR SI CARE INCA NU SUNT PEDEPSITI!

asa ca.
bye :*

PS : imi place poza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si asta mai este si democratie sau cultura...
O gramada de raspunsuri cu " da, merita "! asa se facea in vreme stalinismului " poporul muncitor " stabilea daca unul sau alrul este vinovat. Ce conta legea!~ Conta ca lumea il vrea vinovat si arestat.
Din pacate sinteti jalnici gindit asa, mai mult reprezentati VOI un pericol pentru societate.
Nu VOI stabiliti daca "merita "! Exista niste legi si ele vor spune ce si cum. Chiar daca justita noastra este corupta si se dau condamnari -la comanda - se poate apela la justitia internationala care pina acum n-a gresit!
Spunea cineva ca trebuie condamnat ca are avere, si sa spuna el de unde! Simate -Dan-, in lumea civilizata nimeni nu trebuie sa demonstreze de unde are banii ci STATUL daca are dubii trebuie sa demonstreze ca banii sint adunati fraudulos. Deci total pe dos. Ce-ai spune daca cineva te-ar opri pe strada si ti-ar spune ca ai furat telefonul la care tocmai vorbeai? TU trebuie sa dovedesti ca nu este furat sau ei? Daca nu aveti notiuni de legislatie, de drept, mai bine va abtineti.
Ingrijorator este ca " jurista "ioandelasal, prin formularea sa din raspuns "se bazeaza prea mult pe senzatii ieftine si unele fara suport faptic" face din aceasta formulare o acuzare. Mai rau decit comisarii sovietici. Doamna, ati "invatat " la Spiru H? De cind senzatiile ieftine sint de condamnat? si daca da, arestati pe toti cei ce fac reclame cu " senzatia de prospetime "...
Practic va legati de activitatea profesionala de ceva ce nu cunoasteti si o faceti numai din invidie si ura proletara. O faceti deoarece in viata asta voi nu veti putea face ce-a facut el, deoarece sinteti inferiori atit material cit si profesional. ca pe vremea rusilor! daca unul este mai bun, mai realizat, trebuie distrus.
Pina acum toti erau anticomunisti si se plingeau de o singura televiziune cu doua ore program. Asta vreti? Sa va fereasca D-zeu sa aveti o problema grava, institutiile statului sa va calce in picioare si sa fiti nevoiti sa ajungeti la OTV pentru a va spune necazul...
Domnule -cornel - Nota zero pentru intrebare, nota zero pentru cultura, nota zero pentru pregatire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mesajul anterior am uitat sa ma semnez. sa stiti pe cine injurati! ADOLF!

| dany4ok a răspuns:

Omul e un geniu face oameni sa se uite la tv pentru. niste prostii cum ar fi Elodia din care a facut cateva sute de episoade de alea. Si bunica se uitata toata noaptea la OTV. De aici vin bani lui.

Eu zic ca nu merita inchis ci doar OTV inchis.

Întrebări similare