| rael a întrebat:

De aprox 3 zile, nu mai reusesc sa accesez site-ul, s-a intamplat ceva? ( primesc un mesaj ca Internetul nu poate deschide acest site )
acum am reusit cumva sa intru, dar nu pot sa vad intrebarile, primesc acelasi mesaj

Răspuns Câştigător
| Simon a răspuns:

Si la mine la fel (azi am observat), m-am conectat cu ajutorul unui e-mail trimis de TPU (asa a mers). Nu stiu ce are, da e bine ca nu sunt singurul, credeam ca e ceva de la PC-ul meu tongue

6 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu n-am avut probleme, totusi ar fi bine daca ai putea sa iei legatura cu Raluca sau sa scrii la Cafeneaua TPU - probleme intalnite. Oricum s-ar putea sa nu vezi nici raspunsul meu...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Acum am citit ca s-a mai mesterit la site. Probabil din cauza asta a mers mai greu. Si la mine a mers ceva mai greu, dar totusi mergea bine. Poate conteaza rata de transfer, conexiunea internet sau performanta calculatorului. Cu cat se va upgrada site-ul cu atat va merge ceva mai greu, ma gandesc. Sau poate a fost doar pe perioada in care s-a lucrat la site. Puneti intrebarea direct Ralucai pe mail.

Bula
| Bula a răspuns:

Probabil iti functioneaza incet si net-ul, si calculatorul.
Acest site intr-adevar "este plin", pentru a deschide cate o pagina trebuie sa dai repetere uneori.

| NoName_9903 a răspuns:

Buna, si la mine se intampla la fel de vreo 3 zile, dau refresh de cateva ori pana reusesc sa intru. Mai intai am crezut ca e conexiunea de vina, dar se pare ca nu e :-)

| Adry a răspuns:

De acord cu Bula si rroxi43. Site-ul este destul de incarcat si se incarca greu (3-5sec in cazul meu).

| rael explică:

Procedez si eu ca si simon, ma conectez cu ajutorul mail-urilor primite de la TPU, dar tot nu merge sa dau click pe sigla de sus, ca sa-mi apara ultimele intrebari ( cum faceam inainte ), singura modalitate esa intru pe fiecare categorie de intrebari; e mai greoi, dar vad ca in rest merge, am reusit si sa trimit raspunsuri.