Eu cred ca rautatea este starnita de undeva din conducere pentru ca dupa cum vezi oamenii traiesc in conditii mizere si fiecare isi urmeaza interesul fara scrupule, oamenii sunt zgarciti profitori ipocriti totul doar ca sa ti atinga scopurile. Omenia s-a pierdut totodata si cu pierderea credintei oamenilor in Dumnezeu pentru ca asta ii facea buni ii facea milosi ii facea sa se vada unul pe celalt ii facea sa se ajute la nevoie si sa uite de ei catusi de putin. Dar cum vremurile se schimba si oamenii se schimba, suntem intr-o continua dezvoltare care merge tot mai mult spre deprecierea morala a oamenilo. E pacat sa vezi atata rautate, de multe ori rautatea este ca o masca menita sa-i apere pe cei care recurg la ea. Mi s-a intamplat adesea sa ma apropii de persoane care erau mai rautacioase ca sa descopar in final ca nu erau rai de bunavoie ci pentru ca acest mod de a fi a fost influentat de mediul familial de anturaj din dorinta de a fi acceptat intr-un grup in care totusi aceste persoane nu-si aveau locul. Oamenii sunt rau si vor fi in continuare oricat o sa incercam sa schimbam acest lucru, cert este ca in prezent banii scot la iveala rautatea oamenilor, pentru banii se omoara se fura etc. Banii ii fac pe oameni sa posede bunuri materiale valoroase si astfel ii degradeaza intelectual si moral pe cei mai multi dintre ei. E mult de spus dar am incercat cat de cat sa acopar motivele principale pentru care amenii sunt rai.
Sperietoarea întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: