| ExplorândRealitateaCoruptă a întrebat:

De ce unora le merge treaba și câștigă bani ușor, iar altora nu, deși fac exact același lucru? Ba chiar, uneori, o fac și mai bine – la un nivel profesionist – și tot nu ajung la același rezultat. Care e „șmecheria"?

Adică nu pare foarte greu să înveți să postezi conținut pe YouTube, să te filmezi în timp ce te joci sau faci vlogging – ceva simplu, aparent la îndemâna oricui.

E vorba de oportunitate? De șansă? De algoritmi? Care e, de fapt, ideea din spatele reușitei?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Au făcut în cristelniță la botez.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu sa ne zici, că doar tu ești ăla care nu are nevoie sa muncească

| siriusblack98 a răspuns:

Vrei sa vorbim strict pe partea asta de vloggind sau vorbim si pe afaceri reale? Daca vorbim strict de vloggind atunci tine mult de carisma, tipul de continut abordat, frecventa postarilor si calitatea acestora, skillurile de editare, postezi sau nu ce se cere si ce e la moda, abordezi sau nu ultimele barfe "hot" cum ar fi o cearta intre doua vedete si desigur conteaza mult sa fii persistent in ceea ce faci, nu sa renunti dupa 3 luni in care observi ca lumea nu iti acorda atentie.

| ExplorândRealitateaCoruptă explică (pentru siriusblack98):

Pe oricare, dar doar cu lucruri foarte simple – nu cu abilități sau sarcini complicate.

| siriusblack98 a răspuns (pentru ExplorândRealitateaCoruptă):

Da-mi un exemplu, despre vloggind am zis deja cum sta treaba. Vrei sa luam vanzarea de cartofi in piata la taraba ca sa fie ceva simplu si la indemana oricui? Ca eu tocmai ma pregateam sa discut despre afaceri adevarate dar ai zis ca tu esti in zona de lucruri simple, nu complexe.