Pai iai un cadou care si.l doreste cel mai mult si ofera-i.l. poate asa merge si te v.a ierta daca nu mai incearca sa ii cer scuze in fata la mai multi prieteni de ai tai si poate asa te v.a ierta incearca asa am patit si eu. funda
da merge
Cred ca trebuie sa ii spui de ce v-ati certat si sa iti cer scuze daca ai greit tu daca nu te iarta inseamna ca nu e o prietena adevarata.
daca iti era cea mai buna prietena va impacati imediat
OK, toata lumea o da in bara cel putin o data.
A fi iertata sau nu, nu depinde de tine, ci de capacitatea celeilalte persoane de a ierta.
Daca ti-ai cerut iertare si direct si indirect (si fata-in fata si printr-o scrisoare/ mail/ bilet, whattever) problema nu mai e in mainile tale. Si da, am zis sa iti ceri IERTARE- nu SCUZE, scuze iti ceri cand calci pe cineva pe picior in autobuz, nu prietenei cu care ai impartit secrete si lucruri.
Ce se intampla apoi ar fi ca tu sa devii linistita sufleteste, nu poti da timpul inapoi, dar ai constientizat si ai luat masuri.
Nu-ti turna cenusa in cap mai mult de cat e cazul.
Un prieten adevarat te iarta si marge alaturi de tine in continuare. In viata suntem si fericiti si nefericiti...
Daca iti este cu adevarat cea mai buna prietena, te va ierta cu fiecare cuvant pe care l-ai spus. Crede-ma, stiu asta din propria-mi experienta. M-am certat de mai multe ori cu cea mai buna prietena, uneori fiind chiar vina ei, dar am iertat-o cu fiecare cuvant pe care la spus si cu fiecare parere de rau a ei.
Depinde putin si de motivul pentru care v-ati certat. eu una am fost certata cu prietena mea cel mult 2-3 zile.
daca intr-adevar iti este prietena ar trebui sa inteleaga ca merita sa nu strice prietenia voastra si sa te ierte. spune-i asta poate o mai indulcesti. daca nu reusesti s-o faci sa inteleaga totusi nu prea e bine sa te milogesti pentru ca poate d asta nu te iarta pentru ca vrea sa te vada cum iti ceri sincere scuze... daca as sti situatia poate te-as putea ajuta mai mult...scuze dar asta depinde de motiv cum am mai spus dar si de firea ta si a pritenei tale.numai bine!
Si eu m am certat o data rau de tot cu cea mai buna prietena si nu am vrut sa i accept scuzele toata vacanta de vara o bagasem si la igg la mess dar pana la urma m am gandit ca nu e bine sa fi certat cu cineva adica de aia suntem atatia pe pamant ca sa fim prieteni si chiar daca unii nu se inteleg sa nu se certe sa stea fiecare la locul lui iar daca u spui ca ti sunt prietene adevarate si cele mai bune spune-le asa : Mi am cerut scuze de o mie de ori eu nu vreau sa stau certata cu nimeni si nu cred ca ar trebui sa stam suparate din chestia asta da ne am certat imi recunosc greseala dar dac sunteti pritene adevarate atunci ar cam trebui sa ma iertati, haide ti sa trecem peste de aceea suntem prietene va rog daca chiar vreti sa fiti alaturi de mine la bine si la greu cum fac prietene adevarate nu vreau sa ramanem certate doar dintratat. sper sa ti fie de folos ce ti am spus si succes sper sa va impacati...si daca nu te superi dai si u un click aici http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Daca prietena ta este la scoala cu tine, incearca sa ii spui invatatorului sau profesorului tau. Poate va impacati cu ajutorul profesorilor. Daca nu, atunci incearca metoda asta. Trimite-i mesaj cu continutul: "Imi cer scuze la infinit! Nu trebuia sa ma cert cu tine. Imi pare nespus de rau! Te rog, accepta-mi scuzele! Tu erai una din cele mai bune prietene ale mele! Nu ne putem desparti asa! Regret nespus!" Si ii ceri sa te intalnesti cu ea undeva. Sper sa va impacati si regret ca te-ai despartit de ea. Dar viata merge mai departe si nu poti da timpul inapoi. Imi pare rau!
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: