| DarknLight a întrebat:

Hei, de ce pe net Park Lake pare ceva de vis și mare și în realitate e o mare farsă?!

E super aglomerat și nu au cine știe ce canapele sau zone mai retrase unde să poți sta și să te relaxezi, într-o zonă mai liniștită. Iar cum duminică seara era full, chiar nu erau efectiv băncuțe unde să stai. Dar nici pe coridoare nu avei loc, coridoarele efectiv erau mici și lume multă. Și băncuțele de repaus/odihnă, efectiv, erau puse în mijlocul coridoarelor în care pur și simplu, numai liniște nu aveai stând pe ele.
Și nu pricep cum de un Mall de anvergura acestui Mall sau la ce mod îl lăudau ei pe net, cum nu poate avea o terasă la ultimul etaj?!
Până și Mallul din Baia Mare, care apropo, e de două ori mai mare decât ParkLake, avea terasă la ultimul etaj și un view jos pălăria și era mai mare decât faimosul Park Lake.
Ba chiar am impresia că și avea cu un etaj mai mult decât ParkLake. laughing)

Deci care-i baiul de fapt cu faima asta a lui ParkLake Mall?! De tot Bucureștiul parcă era compresat acolo?

Deci ce Mall-uri din București recomandați mai mari, în care să nu resimți anxietatea socială, de fapt mai mult agorafobia, deoarece fix așa se simțea în acest faimos ParkLake. Aveai impresia că pereții te sugrumă și lumea-ți pică-n cap. laughing)

Și ce alte Mall-uri au și terasă exterioară la ultimul etaj în mirobolantul București?! Și de preferat mai mult decât un etaj. happy
Evident și ceva mai multe băncuțe sau zone mai calme/retrase unde te poți odihni și-ți trage sufletul în liniște și pace?! big grin

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce te ai duce la mall sa te odihnești pe băncuță? Exista parc pentru așa ceva.

Promenada mall are terasa și probabil cel mai liber mall din București

| DarknLight explică (pentru suntserios):

Geez! Eu vreau să mă odihnesc, în orice caz. După un mers copios, prin infernalul aglomerat București, nu e logic că se caută un loc, cum e și iarnă, la căldurică să ne odihnim?!
În ParkLake, dacă voia să-ți tragi sufletul și să bei niște apă pe o băncuță, mai mult ca sigur, trecea cineva și mi dărâma și sticla de apă de la gură. happy

Dar Promenada nu e mall-ul din celălat capăt al Bucureștiului?! sad
Eu vin din Sud deci e cam departe. Însă o să țin cont. Ăla e fain, dacă are terasă exterioară la etaj. happy
Mulțumesc! happy

| suntserios a răspuns (pentru DarknLight):

Exista metrou fix langa Promenada.
In parca Lake exista zona de food court daca vrei sa bei apa si suc in liniste