| iza4ever a întrebat:

Eu as vrea cel mai mult pe lumea asta sa calatoresc in tara cat si in afara ei.Sa vad tot ce are lumea asta de oferit, sa vad frumusetea fiecarei tari, pentru ca fiecare are ceva frumos.

Voi ce va doriti cel mai mult?

Va rog nu imi spune-ti ca vreti bani.

8 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

De multe ori am stat şi m-am gândit exact la aceleaşi lucruri ca şi tine.
Aş vrea să am un grup de prieteni ( adevăraţi ), cu care să străbat lumea, cu care să mă amuz, să fac orice e de făcut.
Să am parte de cele mai frumoase momente, şi să rămân cu amintiri frumoase, să ştiu că nu am trăit degeaba, că m-am bucurat de orice lucru.

| iza4ever explică (pentru Georgiana05):

Da, ar fi super tare. Eu am cativa prieteni adevarti, nu foarte mult avand in vedere ca dai greu de niste prieteni adevarati. Si as merge oriunde cu ei. Deja ne-am planuit sa mergem prin tot felul de locuri, dar din pacate trebuie sa asteptam pana la majorat ca sa dam examenul de conducere si sa ne luam masinalaughing Si eventual sa ne facem pasaport laughing Oricum cel mai frumos e sa imparti momentele fericite cu oamenii care te inteleg si care se distreaza in acelasi mod ca si tine. Ca pana la urma daca faci vreo pana pe drum, nu ar fi deloc frumos sa fii singur, asa macar ne-am face griji impreuna si dupa ne-am aminti si am radelaughing

| Georgiana05 a răspuns:

Chiar că-i găseşti greu. oh go on
P.S. : Nu mai ai nevoie de paşaport.hee hee

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

La fel ca si tine.Si o sa fac multe dintre ele.Pentru ca anul asta vreau sa ma duc la lucrun USA big grin Abia astept smug

| K13 a răspuns:

Eu oricand pun mana pe bani, plec din oras de nebun. Mi-am facut prieteni in mai multe orasi si imi place sa-i suprind pe fiecare in parte, aparand cand nu se asteapta. Mi-ar place si mie sa strabat lumea si la pas sau cu bicicleta cu un grup de prieteni, lipsit de obligatii!

| PavelVladescu a răspuns:

Sa se vindece mama si chiar am pus o intrebare cum poate sa se vindece va rog sa va uitati-va si saimi raspundeti

| johnnyMe a răspuns:

Eu in primul rand imi doresc sanatate!
Apoi mi-as dori sa vizitez Noua Zeelanda, sa merg la pescuit pe amazon, o vacanta in Maldive, o excursie prin africa; sa vizitez(revizitez) acele locuri minunate din Romania!
Iar visul meu e sa stau sa privesc niagara cand face curcubeul!
Dar totusi, pentru aceste vise avem nevoie si de bani...chiar si pentru sanatate! sad

| SatanaExistă a răspuns:

Şi eu tot asta mi-am propus în viitor să călătoresc în toată lumea să vizitez toate locurile frumoase, poate vrei să călătorim împreună? :p