Bună si tie!
Este ok. Parintii tai incearca sa aiba grija de tine pentru ca dupa ora 19:00 deja incep "nebuniile" afara si dupa cum zic ei vin "golanii".
Probabil dacă ai fii baiat nu ar crede ca ti se pot intampla multe lucruri, gen viol etc.(ce e in capul adultilor si ce este normal)
Pe scurt au grijă de tine, si ar trebui să apreciezi asta, nu să te revoltezi
Multa baftă!
Sant mai mult ca sigur ca este pentru ca esti fetita, esti la o varsta frageda, daca ai fi fost baiat ar fi fost altceva, a parinti te protejaza, le e frica pentru tine... ca ex : eu am o surioara, in copilarie, eu stateam imi mult ca ea afara cu toate ca eram baiat, de ce? parinti au fost clari, e baiat si n-are ce pati!
Este ok.Depinde si cat de departe stai de casa.Parintii tai vor doar sa aiba grija de tine.
Pai la varsta ta este normal sa te lase pana la ora 19 chiar 20 afara. stiu ca tu ai vrea sa te lase cat mai mult pentru ca in casa te plictisesti si asa gandeam si eu la varsta ta desi pe mine ma suna p la ora 20 chiar si la 16 ani dar bine ca nu intram atunci in casa. Oricum trebuie sa-ti asculti parinti si cand o sa ajungi la o varsta si o sa ai si tu un copil o sa vezi ca si u o sa ajungi sa gandesti la fel ca parintii tai. Si eu am spus inainte sa raman gravida ca o sa-l las sa faca ce vrea si sa stea cat vrea pe afara si p la prieteni
Lol parinti tai sunt psihopati de aia care mai sunt prin filme care au grija de copii lor ca dracu si in toaleta se uita dupa ei... nu prea e in regula adica daca te pun sa te culci si la ora 9 deci e prea...
Nu este normall, dar acum depinde si de parinti cum considera ei :*. Asta e, cel mai bine este sa vorbesti cu parinti tai despre acest subiect si spune-le de ce nu te lasa pana mai tarziu. Bafta :*
Nu nu este deloc OK.
Si acum cred ac te intrebi de ce?
Pentru ca eu am implinit de abia 12 ani si ma lasa afara pana la 22:30 sau chiar 23:00.Deci e diferenta mare!
Nu as accepta sa ma cheme la ora aia in casa!
Ok nu e deloc ai 13 ani dăăă... si eu am tot 13 ani si stau afara cat vreau pe fiecare an ce trece tu vei sta cu mai mult de o ora afara?
Pai si eu am aproape 13 ani si pe mine vara ma lasa ppana cand se intuneca dar poate mama ta considera ca asa este bine si trebuie sa o ascultisfatu meu
Da, pentru ca parintii iti vreau binele nu raul. Apoi daca ti se intampla ceva o sa regreti enorm de mult ca nu tiai ascultat parintii.De exemplu te rapeste cineva sau chiar de violeaza am vazut multe cazuri ...asa ca ascultati parintii.:d
Vad ca tu vrei mai multa libertate.dar pana la aceasta ora vei pute face o multime de lucruri.iar parinti stiu ce spun.Si in primul rand ai toata viata inainte cand vei fi mai mare (16, 17, 18.etc) vei pute sa faci ce vr,, si bucurate de copilarie pentru ca inca esti copil:d.Si nu te maturiza fortat pentru ca nu asta este solutia sa stai mai mult afara.mie mi se pare ok pentru varsta ta cu cresterea in varsta te asigur ca vei avea mai multa libertate.acum uh alegi:d
Ce? la 13 ani sa stai pana la 19:00 afara? ca inca e ziua nu se intuneca pana la 22:00 zile sa te lase macar acum ca ii vara si esti in vacanta ca si eu sunt de vrasta ta si stau cu prieteni pana la 12-1 noaptea si parinti ma lasa
Buna eu cred ca e ok, dar poate ar trebui sa ii convingi pe ai tai sa te lase macar cu o ora mai mult macar in vacanta! succes!:*:*
Nu prea ne normal.pentru ca eu una pot sta si pana la 22:00.acum...poate parintii tai...chiar nu stiu, dar i-ai intrebat pe parintii tai de ce te lasa doar pana la 19:00? mie nu prea mi se pare normal.acum faci ce faci cum crezi! sper ca ti-am fost de ajutor! funda?
Pai mu prea cred ca e bine eu am 14 ani si daca le spun parintilor unde sunt ma lasa si pana la 12:00-1:00. eu zic sa le spui sa te lasa pana la 9:00 sa zicem pana la ora 10:00 cu indulgenta si daca stai in fata blocului sau casei.
Nu. nu e ok deloc si eu am 13 ani si ma lasa pana la 23:00
Mi`e mila de tine
Da este ok pentru o fata. de exemplu eu acum in 2011 pe 13 august pa 12 am si stau afara pana la 22:10.A am uitat sa precizez sunt baiat
Hmm... uite, eu am 13 si ma lasa pana la ora 23:30 ( dar nu in fiecare seara) Ora tarzie se datoreaza anturajului meu Parintii stiu unde si cu cine sunt
Chiar daca sunt cea mai mica ( ceilalti au in jur de 16) ma lasa cu ei pentru ca ii cunosc si in plus, stau la sat, deci se cam stie lumea care iese seara
Plus ca ies cu 2 vecini care ma conduc pana la usa cand ne intoarcem
anonim_4396 întreabă: