Sa-ti dau lista mea :
-Nu citi daca esti pRost. Tibor Fischer (daca nu intelegi nimic, ai trecut testul ).
-Decameronul. Giovanni Boccaccio
-Indiferentul. Marcel Proust
-Toate diminetiile lumii. Pascal Quignard
-Ciocoii vechi si noi. Nicolae Filimon
-Ion. Liviu Rebreanu
Uite eu iti recomand Cocosatul-Paul Feval, Camera blestemata-Mireille Calmel, La rascruce de vanturi-Emily Bronte, Educatie sentimentala-Gustave Flaubert, Manastirea din Parma si Rosu si negru-Stendhal, orice de Emile Zola ori Honore de Balzac (scriu minunat), Iubita locotenentului francez-John Fawles, Dragoste si razbunare-Judith Lennox si daca iti plac romanele politiste citeste'o pe marea scriitoare Agatha Christie.
Lectura placuta.
Iti recomand:
David Lodge - Terapia
JD Salinger - De veghe in lanul de secara
George Orwell - 1984
Alexandre Dumas fiul - Dama cu camelii
Eric Berne - Jocuri psihologice
Alexandr Soljenitin - Pavilionul cancerosilor
Ana Blandiana - Geniul de a fi
"Minciuni periculoase", de Lisa Unger
"In puterea noptii" si "Traieste noaptea", Dean Koontz
"Sotia calatorului in timp", Audrey Niffenegger [ parca asa se scria, nu mai stiu sigur, sa-mi fie rusine]
Daca imi mai amintesc ceva, revin
Ora vrajitoarelor - Anne Rice: are trei volume parca si a fost bestiala.
Marele Gatsby - F. Scott Fitzgerald
Ce iti recomand din toata inima sunt romanele lui David Lodge, eu le-am citit pe toate si ador stilul lui. Pot sa incepi cu "Cat sa-ntindem coarda" pentru a vedea daca e pe gustul tau.
Spor la citit!
Pff... eu iti spun ce am citit si mi-a placut. Parfumul, Maestrul si Margareta, Intre iubire si ratiune, Elevul dima dintr-a saptea( e roman nu carte de colorat
), La Medeleni... si nu mai stiu pe moment. dar astea pot spune ca le'am citit si nu imi puteam lasa cartea din mana![]()
![]()
lectura placuta!
Cartea mea preferata e cea a lui Henryk Sienkiewicz - "Quo Vadis". Iti recomand s-o citesti, chiar merita!
Mizerabilii, Winnettou(banuiec ca l-ai citit) de Karl May, Laleaua neagra- Alexandre dumas, Mandrie si prejudecata - Jean Austin, Anna carenina- Tolstoi, Doamna Bovary - Gustav Flaubert, Pe aripile vantului- Margaret Mitchel
Mie imi plac cartile istorice///mai ales despre holocaust... ultima carte a fost "Cuptoarele lui Hitler" de Olga Lengyel... e super cartea
merita citita
Eu iti recomand cartea lui Orhan Pamuk - "Zapada."
Acesta este un scriitor turc care a luat premiul Nobel la litereatura in anul 2006.
anonim_4396 întreabă: