Te uiti atent, ma privesticu regret.Asupra mea nu mai ai nici un efect?
O fata ca mine are mereu o fana ca tine
Nu'i aşa, puiule? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine!
Niciodată nu am încercat să păcălesc pe nimeni, i-am lăsat pe ceilalţi să înţeleagă ce vor şi s-au păcălit singuri.
• ][Nimic din ce`a fost nu va mai fi`...Prezentu`l e trecut, presarat cu amintiri.][
Se-adună chestii care te marchează, şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână.
Nu`s in top 10. Dar sunt la zdreanta ta in Top Friends! :*
#.•Nu arunc cuviiinte inaiiinte;] Ca lucruri ce se siiimtNu` se spOn prin cuviiinte`!•
Iti simt lipsa oriunde ai fi, ea ma ucide zi de zi!
"Nu mai sunt copilu cu slabiciuni de alta data/Acum sunt slabiciunea altora c-am caracter de piatra."
Să poţi să fii acelaşi când totul e schimbat,să poţi să fi indiferent când totul te-a marcat.
ღAu fost momente in care am fost gata sa renunt la tot. Mi s-a zis ca n-o sa pot. Ehhh,uite ca inca pot! ღ
ღ-Am nevoie de cineva,da n'am nevoie de Oricine,eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!:X ღ
ღCând viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbiღ
ღDe cate ori imi ved visele cum se sfarsesc,de atatea ori ma ambitionez sa reusess! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima! ღ
Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut...
Arata`i mereu putina iubire pentru a`i demonstra ca langa tine o sa-i fie bine. Arata`i lumea dintr`o alta perspectiva si zambetul ce i`l vei oferi zi de zi.; x""
?-Ea e,Fetita ta Cuminte [
]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca,Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [
-Mai ales cand vrea Sa te foloSeasca [
]-A invatat Cand trebuie Sa tipe si Cand trebuie Sa taCa!
?-Ea e,Fetita ta Cuminte [
]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca,Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [
?-Ea e, Fetita ta Cuminte [
]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca, Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [
Nu poti sa fi respectat daca tu nu te respecti. Daca taci si accepti, nu sti la ce sa te-astepti ![]()
Exista aCeea Persoana Care Te Schimba atat De mult... Incat iti Este imposibil Sa iti Mai aduci Aminte cum erai inainte Ca ea Sa intre in Viata Ta
O iubesti dar totusi renunti la ea zicand ca nu iti pasa.ea te iubeste dar iti respecta decizia.peste timp realizezi ca ai gresit.insa orgoliul a fost mai mare.asa.ajungi sa o pierzi.pentru totdeauna!
Ridic sticla sa imi spal toate pacatele-n alcool...In seara asta paharele vorbesc, ele gandesc.N'am nevoie de companie, nu incerca sa ma faci sa zambesc...Am umplut destul paharu cu doru de tine!
Intr`o lume alb si negru ...am tupeu' sa visez in culori.
Nu am midee de statusul cu maimuta dar uite cateva...
Pai...eu imi pun cam asa:Nu citi statusuri, citeste carti! Sunt mai rebela din fire si mi se potrivestee!
LisaJulie întreabă: