Pai nu prea ai ce face cu o persoana care e geloasa, vei avea mereu certuri, indoieli in privinta ta cum ca il inseli, ma rog chestii copilaresti, dar daca vei avea o discutie cu el serioasa si crezi ca si el te iubeste, nu strica sa va mai dati o sansa...totusi eu zic sa mai astepti, pentru ca nu va fi nici primul si nici ultimul, cu fiece an inplinit, gandirea ti se va schimba, si vei vedea cu ati ochi fiecare moment, baiat, vei sti sa triezi si sa discerni binele de rau, acum totul e infantil, deci nu pune prea mult la suflet...
Sa inteleg asa, tu esti acum in clasa a8a.corect? si de cand erai in a 2 a erai indragostita de un baietel nu? te rog sa fii mai explicita ca am intrat in ceata nu cred ca tu esti a 8 a si el a 2a...
Scz . Dar nu prea ma exprim bine
.
Deci, eu sunt in a 8 a, iar el la fel, in clasa cu mine.
Si cum ai spus sunt indragostita d el din a 2 a
Pai nu prea ai ce face cu o persoana care e geloasa, vei avea mereu certuri, indoieli in privinta ta cum ca il inseli, ma rog chestii copilaresti, dar daca vei avea o discutie cu el serioasa si crezi ca si el te iubeste, nu strica sa va mai dati o sansa...totusi eu zic sa mai astepti, pentru ca nu va fi nici primul si nici ultimul, cu fiece an inplinit, gandirea ti se va schimba, si vei vedea cu ati ochi fiecare moment, baiat, vei sti sa triezi si sa discerni binele de rau, acum totul e infantil, deci nu pune prea mult la suflet...
Wow
De cls a 2 a?
Ce inseamna la voi o relatie?
Sunteti mult prea mici si chiar nu are rost
Adica ce ai putea face la 8-9 ani ?
Chiar nu are rost...
Ce? A 2-a? Si tu vorbesti parca ar fi a 12-a!
La varsta voastra nu stiti ce e iubirea...si sunteti ff. mici. Mai bine lasati iubirile si puneti-va pe invatat. Aveti timp cand cresteti mai mari.
Poate voia să scrie clasa a 12 a.
Oricum, încearcă să te apropii din nou de el şi vezi cum decurge relaţia.
Pa, pa!
Sa lasi de o parte iubirea si sa te apuci de invatat.la varsta ta nu stiam ce e aia iubire!
Nu conteaza clasa, conteaza ce simt ei. Parerea mea este ca daca il vrei inapoi incearca sa discuti cu el despre relatie.
La clasa a 2 a nu prea e necesar sa ai prieten sau prietena ce sa iti placa la 8 ani
Eram in a2a, acum is in a8a
Stai ca mai innebunit tu zici ca este in clasa 8 si nu prea mi se pare ca pui intrebari absurde bun si amantu ala ce varsta are e clasa a 2 cati ani are da date despre el adica ca tu esti in a 8 a si ala e in a 2 sau in ce clasa o fi dreaku sa il ia si va iubiti sau ce?
))) Nu
Eu sunt indragostita de el din clasa a2a. Acum sunt in a8a. Deci sunt indragostita d el cam de vreo 6 ani . El este in clasa cu mine.
Acum ai inteles?
Incearca sa fii o persoana amabila sa fii o fata calumea nu ca toate mahalagioaicele dupa strada. Ala poate si-a gasit-o pe alta sanse foarte mici sa il iei inapoi daca mentionezi faptul de mai sus cand ziceai ca v-ati certat de vreo 2, 3 ori nu prea ma sunt sanse... si daca smecheru ala are pe alt cineva langa el sa nu fii geloasa ca stii vorba aia Cine sapa groapa altuia cade in ea. Eu cand eram la varsta ta ( eram baiat) ma placeau toate fetele din scoala deoarece vorbeam frumos etc nu ma bateam cand erau prin preajma dar ce sa faci asta e viata!
In clasa a 2-a sincer.ieseam cu vecinele, ma jucam cu papusile barbie si ignoram toti baietii habar n-aveam ce e aia iubire
Da, da sa nu crezi ca acum is in a3a sau asa ceva )
Is in a8a
Eu zic ca daca chiar ti la el sa il lasi un timp, nul mai bagi in seama si daca nu nine din nou la tine... lasa-l balta!
Buna. Clasa a 2 a?
Tu ce clasa esti?
Mai nu exista iubire la ani aia.
Eu am 14 ani si sunt clasa a 8 a si nu cred ca nici la ani mei nu exista iubirea adevarata,
Dabarim la 8 ani
Sa fim seriosi este adevarat ca poate exista cateva sentimente profunde sau mai putin profunde dar iubire? NU!
MNai asteptati si voi sa cresteti.
A8a is
Si chiar din clasa a 2 a
Fratiloorr nu baiatul e in clasa a 2-a e indragostita de el de cand era in clasa a 2-a Doamne Poftim cultura!
Bogdaninteligentul întreabă: