Buna! Deci prima data bagi cd-ul in calculator, iar apoi cauti in my computer, unde va scrie ca ai un cd. Apesi acolo si spune daca vrei sa il creezi sau ma rog, sa il formatezi, dai next, si cd-ul ti se va formata iar apoi spune ca este gol. In acel cd gol, pui cu mouse-ul toate melodii sau pozele(sau ce vrei tu sa fie pe cd) in acel spatiu si ti se vor copia pe cd. Daca nu ai inteles, spune-mi si incerc sa iti explic mai bine.
Salut! In primul rand trebuie sa ''aduni'' toate documentele pe care vrei sa le pui pe CD intr-un loc (pe calc). Cand o sa bagi CD-ul in calculator, intri pe Computerul meu - Unitate DWD-RW. Apesi acolo si iti pui tot ce ai nevoie ( ti le asezi cum vrei tu).
Dupa ce ai facut toate astea - te uiti in stanga unde ai caseta aia albastru deschis. Chiar acolo sus scrie ''Scrierea acestor fisiere pe CD'' - apesi acolo. Iti va aparea separat alta caseta la care scrie ''Bun venit la expertul de scriere CD-uri. Scrii acolo numele CD-ului si dai ''Urmatorul''. Iti apare acolo tot aceeasi fereastra care iti arata ca se scriu fisierele pe CD (se incarca). Cand s-a terminat de incarcat le ai deja pe CD.
Sper ca te-am ajutat...Bafta!
Ba sunteti prosi rau.trebuie in primul rand sa ai nero apoi sa ai un(cd sau dvd)apoi bagi cd sau dvd in calculator. apoi intri in nero.in stanga o sa-ti apara ce vrei sa faci cu cdul sau dvdul dai ce vrei tu acolo. apoi dai add alegi ce vrei tu apoi next (inca un sfat trebuie ca fisierul sau ce ai ales safie max. 700MB.iar pentru dvd max 3 sau 4 gb)ai ales fisierele dai de 2 ori clik pre fisier apoi dai next(SA NU SCOTI DIVIDIU SAU SIDIU DIN CALCULATOR CA DACAL SCOTI NU MAI POTI NICI SAL FORMATEZI NUCI SAL REFACI )DUPA CE AI TERMINAT LASI 2, 3 MINUTE SA SE RACEASCA CDU SAU DVDU APOU IL BAGI IAR SI AI TERMINAT PLIS FUNDA.
sillvana întreabă: