La 11-12 ani e greu sa gasesti ceva de munca.Plimbat caini sau vanzare de limonada este ideal pentru. noi copii.Si ce daca prieteni tai rad de tine? Tu faci un ban nu ca iei! Lasa gurile rele sa vorbeasca si faci ce vrei.
Pai...poti sa te faci reprezentat Avon, Oriflame, Metropolitan pe numele mamei tale.Succes!
Heiii
Inca esti cam mic... dupa 16 ani ai putea sa faci ce te'ai gandit tu ![]()
Sincera sa fiu nu prea stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare ![]()
O zi buna! Bafta!
Sa plimbi caini sau sa faci limonada pe cont propriu exista doar in america. in Romania se incalca nu stiu ce lege,mai ales la varsta ta. Fara suparare,dar daca vrei o slujba,cauta alta tara
Ce sa zic. poti fi ceva de genul,, dadaca'', sau poti face ceva pe la scoala cu manualele sau... nu stiu...nu sunt multe oferte in Romania.
Daca stai la bloc sa faci curat in fata blocului si sa ceri de la vecini 1-2 lei
Si daca au ras aia de tine, ce daca? Doar nu iti pasa ce cred altii despre tine? Whatever. Poti incerca sa iei lucruri inutile din camrea ta si sa le vinzi prietenilor, rudelor.[lucruri de care te-ai plictisit ]. Poti incerca sa faci prajituri cu biletel si sa coste 1 leu prajutura. Poti incerca sa faci o carte [de aia de 10 pagini ]cu o poveste aiurita in ea si cei care vroiau sa o citeasca sa se amuze costa bani sau ceva de genu '/
Vacanta placutaaaaa!
Voi fi sincera:la 12 ani nu prea ai cum sa castigi bani, poti sa lucrezi multe ore la tatal tau iar banii se vor strange pana in octombrie, iar chestiile cu plimbatul cainilor si vanzarea limonadei...sa fim serios asta e din desene animate, dar pentru ca stiu ca tu ai abia 12 ani voi sari peste "sa fim seriosi".
Http://www.ziare.com/......au-1016371
aicea ai cateva sugestii
sper ca am fost de ajutor!