| EvangelineDS a întrebat:

Hi TPU happy imi spuneti si mie cum as putea sa obtin mai multi bani avand in vedere va am doar 11 ani?

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu poti.singura eventualitate ar fi sa le ceri parintilor/bunicilor

| adutzadragutza a răspuns:

Pai uite , am 13 ani si fara sa vreu am facut bani . Eream inscris la un teatru de papusi si mergeam 5 fete si faceam taatru de papusi de la un club adika intrumentele nu ereau ale noastre si ceraem 1 leu pentru asta si daca ereau in clasa 20 faceam 20 lei si mergeam la multe gradinite happysau Eu aveam o vecina care nu puta sa plimbe cainele . Si poate cauti si u pe cineva si iti da cate 5 lei asa happy sau baby siter cam astea ar fi variantele happy funda confused sau sa o ajuti pe mama ta in bucatrie sa duci gunoiu si sa iei o nota buna si sa ii zici : mami imi dai si mie 2 lei de exmplu si in felul asta .o sa trangi garantat 20 de lei :0 mult succes winking

| Simpatic a răspuns:

Pentru bani de inghetata poti sa ceri la parinti cu incredere happy, te sprijina si legea pana termini o forma de invatamant (liceul sau facultatea), dupa asta parintii numai sunt obligati sa te intretina si iti poti lua un job adevarat.

| Mhjua a răspuns:

Aceiasi intrebare mi-o pun si eu de multa vreme si eu sunt un pic mai maricicahee hee 14, dar nu stiu, poate daca stai intr'un oras mai mare ai putea sa te angajezi sa imarti pliamntehee hee

| anonimuuuuuuuuuuuuuuus a răspuns:

Desigur. te poti face reprezentant/a la avon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te in Italia si spala vasele.