Depinde ce visezi, daca e ceva placut, normal ca il visezi mai de multe ori. nu e nimic rau, sau poate o sa ti se intample acel vis.
Daca visezi de 3 ori sau mai mult un vis se indeplineste.asa scrie in biblie ...depinde,esti crestinaa, in fine 1. Daca visezi noroi(inseamna boala) 2. Daca visezi zapada neagra(GHINION) 3. Daca visezi zapada curata(sanatate), daca ti-am fost defolos, fundita, papa
Ce vis ai? contacteaza-ma pe Y! M : cristian55_knight daca doresti sa vorbim.sau lasa aici ce vis ai
In functie si de ce visezi, ca daca visezi asta de multe ori poate o fi un semn sa te feresti de lucrul respectiv pentru ca de multe ori se intampla lucruri pe care le visezi si se intampla, de aici vie senzatia de deja vu adica deja vazut deja facut in vieti anterioare sau urmeaza sa se intample.
Dar de mult ori cosmarurile sunt din cauza timpului de somn scazut, oboseala, mancare satioasa seara, dar eu te sfatuiesc ca diseara sa te culci la 9 sau 10 ( nu 11) fara sa mananci nimic decat un pahar cu lapte simplu sau un ceai cu biscuiti, sau daca nu poti sta fara sa mananci nimic mananca ceva usor
Sunt mai multe motive... Posibil ca tu sa fi obosit/a si sa nu-ti mai amintesti cea ce ai visat peste noapte, posibil sa nu dai atentie si chiar sa uiti cea ce ai visat deoarece nu ai ramas concentrat/a pe acel vis, sau ceasul, alarma telefonului te-a intrerupt cumva din acel vis, si te-ai trezit brusc fara sa-ti amintesti nimic.
Visul ne insoteste toata viata. In plin somn, inconstientul se intrerupe si constiinta noastra ia act asa, pe neasteptate, in mod pasiv si imprevizibil, de o suma de viziuni, de trairi foarte asemanatoare, dar si foarte deosebite de ceea ce ni se intampla in stare consitenta. In desfasurarea acestei trairi a frapat intotdeauna marea ei diversitate. Uneori, putem visa mult, alteori putin si chiar deloc. Mai mult, visul poate fi "lung" sau "scurt", putem visa in fiecare noapte, sau numai din cand in cand, putem avea un singur vis, doua vise sau mai multe. Acesta ete aspectul cantitativ al visului. Cat priveste latura lui calitativa, avem in vedere ca visul poate fi "vag" sau "viu", coerent sau incoerent, omogen sau neomogen, logic sau absurd, placut sau neplacut. Cand e neplacut zicem ca avem cosmaruri. Bipolaritatea visului are insa numai un caracter abstract si didactic, deoarece de cele mai multe ori visul cuprinde simultan si succesiv caracteristici contrarii, adica el poate avea si coerenta si incoerenta si logica si absurditate si claritate si neclaritate.
De fapt, cauzele viselor sunt extrem de variate, intre ele numarandu-se preocuparile, grijile, sentimentele, care pot sa se reactiveze in somn si sa se propage in vis. In preajma unui eveniment asteptat, de exemplu vei visa cu siguranta ceva in legatura cu el. Iata de ce psihanaliza sustine nu fara temei, ca dorintele noastre ascunse si trebuintele reprimate de constiinta rabufnesc in vis.
Visele reprezinta simboluri si provin din subconstientul uman. Ele pot varia de la normal si lumesc, la ireal si bizar. Oamenii de stiinta cred ca toata lumea viseaza, dar uneori noi uitam o parte din aceste vise. Avem tendinţa sa uitam atunci cand trecem in mod natural dintr-un ciclu al somnului in altul.
Si mie mi s-a intamplat. sa visez acelasi vis mereu. dar ca sa pot sa-mi dau seama si sa-ti raspund. trebuie sa-mi explici ce visezi. daca poti.
Cica daca visezi acelasi vis ti se indeplinsete
depinde ce visezi
Te gandesti prea mult
ai subconstient inainte sa te culci sau oricand
Draga mea...visele nu inseamna nimic.nu conteaza daca il ai pe acelasi mereu.trebuie sa te concentrezi pe viata reala
Alex363839 întreabă: