America mi se pare cea mai frumoasa tara. As mai vrea sa vizitez Los Angeles. New York.
Paris.si ar mai fii multe
Mi-ar placea sa mai vad o data macar Parisul si Viena. Si sa am ocazia de a vedea Londra, New York, Praga, Atena, Roma, Napoli, Monaco, etc. Destinatiile de top ar fi niste orase, nu tari. Pentru ca lucruri frumoase dar si urate sunt peste tot. Fiecare tara are si ea lucruri mai putin frumoase sau macar nu asa spectaculoare incat sa eclipseze ce avem noi. Eu vreau sa vad ce e mai frumos. Macar sunt impacat ca am fost in cele mai frumoase doua orase din lume, respectiv Paris si Venetia. Si am vazut si Viena care daca nu e pe 3 singura, e pe 3 la egalitate cu altele. Chiar daca nu imi voi mai putea permite vreo excursie raman cu un sentiment frumos.
Ca si turist in cat mai multe tari, cat mai multe locuri de vizitat.Ca si domiciliu Canada, de ce? Exista legi, exista respect fata de cetatean, e o tara linistita si frumoasa.Sau de ce nu Romania, e frumoasa si Romania dar nu asa cum este ea administrata acum si cu oameni ce traiesc in ea.Bafta!
As vrea sa merg doar in vizita in Franta, Austria, U. S. A si multe altele sa vizitez minunatiile turistice. Cel mai mult as vrea sa merg la Paris, la Turn.
Cand ma supar spun ca vreau sa ma duc in cea "cat vad cu ochii"! In rest imi doresc sa vad si Anglia sau Spania.Nu le-am vizitat si am citit, am vazut pe net, am auzit ca sunt locuri foarte frumoase!
Pai deja sunt in tara care imi place mult si in care imi doresc sa raman definitiv.De ce? Mentalitatea oamenilor de aici(Suedia) este diferita fata de cea a noastra, aerul nu este poluat, chiar daca este o tara nordica, imi place si nu mi-as dori sa merg in alte tari, decat sa le vizitez
In America pentru ca sunt indragodtita de aceasta tara si pentru ca vreau sa-mi urmez cariera acolo.
O singur tara? Destul de greu de spus. Sunt mai multe tari care au ceva special, ceva care sa te faca se nu stai nicio clipa pe ganduri cu privire la decizia de a o vizita sau de a te stabili definitiv. De pe batranul nostru continent as alege tarile nordice iar de pe alt continent as alege Australia.( as face una din aceste alegerei deoarece, chiar si in regim de criza, nivelul de trai ramane ridicat in tarile la care am facut referire )
Aicia este tara mea,
Si neamul meu cel germanesc,
Aicia eu sa mor as vrea,
Si aicia vreaaau, eu sa traiesc!
Eu as pleca in multe tari la vamaveche am fost si am visitat si Bulgaria ca mergi unpic si ajungi la Bulgari sti aia au o chiestie de trandafiri niste parfumuri mori deci le mirosi mori de ce mirros au
@sim
Te-ai luat dupa plimbarescu, nu?
pustiulred
nu m-am luat dupa plimbarescu, m-am luat dua trilulilu la sectiunea "De unde as vrea sa fiu" dar se pare ca nu m-am exprmat cum trebuie dar in fine e bine si asa
Eu as vrea in toate tasrile lumii dar cel mai mult in America.De ce? Pentru ca imi place.