| AlexanderChristianFenty a întrebat:

La ce ora este Eurovisionul in seara asta? .

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ora 21:30 este deschiderea, iar la ora 22:00 incepe concursul.
Nu uita ca pe data de 27 mai este a doua semifinala, unde va participa si Romania. Pe data de 29 mai este finala happy

Pa-pa happy

3 răspunsuri:
| vanciurea a răspuns:

La ora 22 pe tvr 1

| lora3u a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie despre Eurovizionul asta din zilele noastre.
In Romania, muzical al acestui moment, tot ce inseamna eveniment-concurs, se transforma intr-o gainarie de-asta foarte mare. Nu exista prietenie, tot ce vedem pe tv ca "vai ce prieteni suntem, ne pupam!" sunt niste lucruri extrem de false. Nu exista prietenie, fiecare isi doreste sa castige. Ba mai mult, cand intoarce spatele se apuca si vorbeste vrute si nevrute. Asta pana la urma ar fi de acceptat, suntem oameni, fiecare dorim mai mult de la noi.
Dar ca PUBLIC. Aici e cea mai mare problema. Drept dovada : avem nu stiu cati interpreti romani, concurenti de-ai nostri, mai buni sau mai slab (neimportant), care au plecat sa ne reprezinte la Eurozivion. In momentul cand au castigat, la VOTUL PUBLICULUI, toata lumea " iiieeeeee". In momentul cand au venit pe locul 17, 18, 19, 20 am inceput sa aruncam cu rahat in ei. Dar DE CE?! pentru ca noi i-am ales.
Stiu ca suna aiurea, dar ASTA E ADEVARUL. Si nu vorbesc din basme (spun ce mi-a spus cineva care a participat mai de mult si e in cunostina de cauza ).
Deci, oameni buni, Eurovizionul e o porcarie! pentru ca nu e cinstit!

| AlexanderChristianFenty explică:

Lora, ma faci sa rad, aberatii!

Întrebări similare