Si unde sete intrebarea? Aici pui intrebari nu faci urari de la multi ani.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu se zice azi "La multi ani" pentru ca astazi e Adormirea.Astazi se fac pomeni si parastasuri.
Cei ce poarta numele maria sau derivatele lui iti multumesc foarte mult in special eu:X
Dewtza daca te intereseaza, a fost un gest frumos din partea mea, nu esti obligata sa raspunzi mai ales daca esti pe langa subiect.
missouri prin raspunsul tau i-ai deranjat pe cei ce poarta numele, nu e problema ta daca asa se numesc ei sau daca te numeai tu asa trebuia sa iti faca cineva pomeni si parastasuri![]()
Ne mai intrebam de ce in Romania sunt atatia inculti si fara cei 7 ani de acasa.
Myhaytza93, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, Doamne fereste! Maria este un nume frumos, cat si derivatele. ![]()
Daca tu ai inteles altfel, asta e problema ta.
Eu am vrut sa zic ca de Sf. Maria Mare ( 15 august ) se fac pomeni si parastasuri, iar numele se sarbatoreste de SF. Maria Mica ( 8 septembrie ).
Asa ca nu ma face pe mine inculta si needucata! Masoara-ti cuvintele. Uita-te in ograda ta inainte sa jignesti pe altii. Ai inteles?
Myhaytza93 vad ca tu continui cu insultele.
Prefer sa cedez, decat sa ma cert cu tine.
LisaJulie întreabă: