Nu e vorbva de nepasare aici, e vorba de tarie sufleteasca. Asa e viata, si cu bune si cu rele. Daca esti prea sensibil la dezastrele si dramele din jur nu e bine fiindca te afecteaza (in rau) si-ti faci rau fara sens. Oamenilor le si place sa-si planga de mila uneori fara motive intemeiate. Sufletul "inghite", proceseaza, asimileaza si se dezvolta
Uite, nu-ti raspund pentru funditá, te rog, da-i-o urmatorului
Sa stii ca este adevarat, dar iti raspund in alt fel.
Toti au pus suflet in relatia lor la ¨inceputul¨ ei.Pe toti ne-a atras ceva la persoana de langa noi, dar daca cu timpul acel sentimet s-a pierdut, asta este vina noastrá. Multi continua asa, poate din obisnuinta, poate din frica pentru alta relatie. Timpul trece aiurea, viata este scurtá. si una.
Eu unul cred ca acele persoane nu vor se recunoasca ca¨au tinut¨ la acea persoana.
spun aceste lucruri(cel putin eu) pentru. ca nu vor sa fie dezamagite pe persoana cu care formeaza o relatie, sunt nesigure n-au incredere in acea persoana si spun asta acei care au trecut prin anumite ''drame'' care intr-un fel sau altul le-au marcat personalitatea si viata. e o chestie dinnautrul fiecaruia, daca spun acest lucru, cred ca asa si este, insa de multe ori se intampla chiar opusul
Sa zicem ca ''nu pun ''suflet. dar pana la urma tot se gaseste cineva care sa le fure cu tot sufletul
, si nu admit ca au fost''vrajiti''e ORGOLIUL prea mareeee. e o chestiune de timp si vor recunoaste
!
Aceasta replica, este ca un strigat de ajutor. Aceste persoane au nevoie de dragoste si nu numai din partea partenerului, ci si din partea celor din jurul lor.
Daca au suferit o dezamagire, este si normal ca sa incerce sa se protejeze de o alta. Si cea mai buna modalitate de a se proteja, este pasivitatea. Considera ca daca nu incep o alta relatie, sau nu mai pun suflet, nu au cum sa fie raniti.
Nu vor sa recunoasca sau le e frica sa recunoasca asta se intampla mai des la baieti mereu auzi baieti zicand "Nu n-am pus suflet nu ma face pe mine o fata bla bla bla" De fapt ei simt in adancul lor ca ceva se schimba si le e oarecum frica sa nu fie prinsi "in plasa" si atunci spun faza asta cum ca nu ar pune suflet(P. S asta e explicatia data de un baiat, mie) si tind sa o cred. Vezi tu e diferenta intre a tine la cineva, a fi indragostit de cineva sau a iubi pe cineva... Nu stiu, dar cred ca persoanele care gasesc scuza asta nu au curajul sa se implice intr-o relatie serioasa, le e frica sa isi daruiasca inima cuiva fara sa ceara nimic la schimb, le e frica pus si simplu de iubire dar cum fiecare isi gaseste odata nasu...
Pe mine nu ma doare nici o despartire, nu tin la persoane.In schimb, sunt foarte sensibila in "alte" parti si e desul de deranjant. Oricum, imi convine sa fiu "de gheata", pentru ca nu sufar, dar stiu ca, atunci cand voi cunoaste suferinta din dragoste, va fi foarte dureros.
Da, ai dreptate asta depinde de felul persoanelor respective.In fond iubirea adevarata e intre doi oameni si nu e neaparat nevoie sa stie toata lumea cat de mult se iubesc.Nici eu nu sunt genul de persoana care spune "te iubesc" des
LisaJulie întreabă: