| executtemepenet a întrebat:

Mai fratilor! sa vedeti ce-am patit, sunt foarte suparat de aceea nici nu ma mai prezint.
Eram cu sotia la un amic(adica eu cu sotia mea), n-am putut rezista invitatiilor dupa ce ne-au scris cu un cui si pe masina ca trebuie sa venim neaparat, atunci am pus haina de blana pe sotie si i-am dat bice(e un fel de a spune, nu-mi biciuiesc nevasta, ea e cea dominanta).
Baga una baga alta, ne-a cam fost sete.Scoate o sticla de vin(dupa ce am cerut in nenumarate randuri cani cu apa ce le tot varsam in ficus sau trandafir, ce mama lui era) se prinde amicul nostru ca am avea chef de ceva tarie.Fiind cu sotia mea iar el un gentleman, scoate o sticla de vin cu fundita la gat(de asta de. mi-o bagati in ochi la fiecare tema facuta).
Ii face prezentarea ca un adevarat orator bahic si incepe sa ne toarne in pahare.Culoarea era supeeeeeerba, iar din sticla venea o aroma de nedescris(de asta nici n-o mai scriu).
Sar la partea culminanta cand eram si eu ametit si trec usurel cu vederea pe langa eticheta.Pleaca intr-un sfarsit amicul meu la baie lasandu-ma doar cu sotia pe jumatate beata si cu ochii inspre usa de la baie.
-Faa(zic)! ia sa se uitam noi pe eticheta sa vedem ce vin ne-a dat aiuritul asta, ca tare e bun!
Trecem peste denumire ca oricum nu ne intereseaza si ajung la anul fabricatiei... 1872! Nu stau mult pe ganduri si ajung la usa de la baie care sare din balamale, el speriat, se chinuia sa traga jlitul de la pantaloni din cauza sotiei care saliva sin tocul usii.
Il iau de gat- Ce vin ne-ai dat nenorocitule? EXPIRAT?
Zice.- nu era expirat, era cel mai bun!
Ma calmez imediat cand vad sotia culcata pe gresie, amicul se duce sa faca un ceai sa ne mai calmeze pe toti.Il iert cu conditia sa ma lase sa ma duc pana la frigider. Ajuns la frigider iau o roata de cascaval ce statea intr-o coaja de copac.Pe ea era scrijelit ceva in franceza, data fabricatiei 1990.
Inchid usa cu lacrimi in ochi si imi cer scuze de usa scoasa din balamale.scot 30 de lei si ii pun pe masa si ii zic.
-lasa ca au fost vremuri cand mancam si noi de la tomberon, dar sa nu treaca masina de gunoi de sute de ani n-am mai vazut. sad
Sunt persoane pe TPU asa sarace? aveti produse asa vechi in frigider? sad

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Madalyn a răspuns:

Ce n-as da sa am si eu o sticla de vin din anul 1872 pe masa acum de craciun :X Cu cat e mai vechi vinul, cu atat e mai bun!
Cascavalul e alta treaba, dar vinul... :X

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Este vin din anul 1872 dar este doar de degustattongue

| Lorє๔คnค a răspuns:

Eu una nu am asa ceva.Cred ca era un om sarac, si poate nu a vrut sa va dea mancare expirata. Poate le pastra ca amintire, eu am o bunica care are bomboane din 1960.

Nu putem sa-l consideram vinovat dar nici nevinovat.Ai avut dreptate cand ai reactionat cum ai reactionat. Dar nu ai de unde sa stii ce s-a intamplat cu adevarat. Poate chiar este un om sarac, si eu nu l-as fi tratat asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu era neaparat sarac, laughing
poate ii plac lucrurile "traditionale" laughing "antice" rolling on the floor
, acum pe bune, daca omul prefera vin cu mucegai si branza putrezita, de ce ne bagam noi in treburile lui? laughingrolling on the floor
sau a doua varianta
poate a facut o gluma, chiar creiz ca branza aia la cat e de veche ar mai fi rezistat pana acum?laughing 20 de ani?
sa fim seriosilaughing
se descompunea de 50 de ori si se facea si la loc pana acum!
si vinul.
cele mai bune vinuri sunt cele care au peste 50 de aniwinking, vinurile vechihappy
acum, eu stiulaughing poate au gresit astia data fabricatiei
wtf
si app, faza cu o coaja de copac a fost cea mai tarelaughing
sa nu ma crezi nebuna, dar zau, am mai auzit, parca in lemn de brad laughing "Branza din coaja de brad este putin mai amara decat cea clasica de burduf, insa este mult mai aromata. Faptul ca este pastrata in coaja de copac asigura si...
cluj.ghimpele.ro/index.php? cat...vezi..."

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Norocosule, ce bunatate de vin ai baut! Sper ca ai gustat si din cascaval... daca nu, nu stii ce ai pierdut!
Am ras cu lacrimi...bravo.felicitari!
Intrebarea trebuia sa fie:"sunt persoane pe TPU asa de bogate? aveti produse asa de scumpe in frigider?"(...pe criza asta...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adiadr, chiar daca esti vechi nu incercat sa puti, nu incerca sa iti emani mirosurile ca prea puti

| Afdsa a răspuns:

Haha, hai ca-i tare povestea. Ce chef de caterinca ai devil!

| Deniisze a răspuns:

Ciudata intamplare.

| WestSid3 a răspuns:

Eu cred ca glumesti cand zici ca era expirat laughing Altii in locul tau vroiau tot prieteni de-astia sa aiba.
Esti norocos sa fii gustat un asemenea vin in vremurile astea.
Foarte tare povestea cu baia laughing
Deci, vinul vechi e vinul de calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In special branza si vinul sunt MULT MAI BUNE dupa trecerea timpului! Cu cat vinul este mai vechi, cu atat este mai aromat si chiar mai valoros! La fel si branza, care capata o aroma ascutita, putin iute de-a lungul anilor... deci nu avea nimic vechi in sensul de expirat ci bauturi si mancaruri fine!

| Catalion a răspuns:

Se spune ca vinul devine mai bun cu trecerea anilor si asa este. Vinul, daca este sigilat, e bun si dupa sute de ani. Normal ca ati vomitat, daca ati baut ca si cum nu ar mai exista ziua de maine. Nu este sanatos sa bei mult alcool. Cat despre cascaval, pai am vazut un documentar pe discovery, cum ca in China se mananca cascaval vechi si ca are o aroma mai buna, dar trebuie tinut in conditii potrivite ca sa ramana comestibil dupa zeci de ani.

| Zenithf a răspuns:

Ce dura povestea, daca nu as fi la servici acum as rade cu lacrimi. Nota 10!

| Dmonik a răspuns:

Semeni izbitor de mult cu un amic plecat, dar atat de prezent pe tup!
Iar povestea ta seamana atat de tare cu cele ale lui!
Eu nu-s asa de saraca, regret! Dar ma bucur pentru tine ca te invarti prin asemenea cercuri.
Blana, spuneai ceva de...blana? Ce fel de blana?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,si eu am o sticla de lapte, imbuteliat in 30 aprilie 2016, cu termen de valabilitate de o luna.A expirat de doua zile, dar tot il beau.