Du-te si vb cu ea de aceea ti-a dat Dumnezeu gura sa o intrebi - aici vei gasi multe pareri - cel mai bine este sa stati de vorba
Crede-ma ca mi-as dori o discutie fata in fata dar e imposibila, singura varianta ar fi mersul la el acasa in cazul meu si nu vreau sa ma injosesc, ar fi prea mult... Si in plus ma gandesc daca eu am crezut ca avem o relatie si el o aventura si atunci e cu totul alta problema...
Nimic nu este imposibil - daca ai scris ca te injosesti - nu te supara dar cred ca ai mai mult orgaliu dacat trebuie- du-te si intreaba ce se intampla - sa nu te inseli si pe urma sa iti para rau cd vei afla adevarul - de unde stii ca el a dorit o aventura? - daca nu ati stat de vorba
Si din comportamentul lui fata de mine, din faptul ca statea pe sentimente.ro cand eram impreuna si ca a refuzat sa vorbeasca cu mine timp de o luna si ceva pana acum doua saptamani cand am facut eu o greseala si n-a vrut sa asculte motivele pentru care am facut eu acea greseala, eu nedorind sa-i fac rau ci cautam doar niste raspunsuri pe care el nu mi le-a dat...Si acum dupa ce i-am spus ce simt el ma trateaza cu indiferenta...
Scuze dar nu stiu ce sunt sentimente.ro - eu cred ca la voi este lipsa de comunicare- daca ai facut o greseala nu este o problema - orice om greseste - cum i-ai spus motivele - intre 4 ochi sau prin sms, tel,,, etc? - raspunsurile la intrebarile tale trebuia sa le iei de la el - faptul ca ai apelet la stii tu ce ca sa afli nu este bine - parerea mea - ceea ce ai mentionat tu nu este un motiv de despartire - du-te si vb cu el - ai sa vezi ca se rezolva totul - dar fiti sinceri amandoi si nu veti mai avea suparari
E un site de dating, matrimoniale. Initial pe mess ca acolo vorbeam, desi eu l-am sunat pana sa incep sa-i spun motivele si mi-a spus ca nu vrea sa ma asculte atunci ca e ofticat, ulterior i-am scris un mesaj in care am spus si tot ce simt si i-am dat si cateva sms-uri si el de aproape doua saptamani nu a dat nicun semn. E posibil sa-si fi facut si o noua prietena ma gandesc... Crede-ma ca am vrut si vreau sa comunic cu el dar e ambitios si nu vrea. Si nu suntem adolescenti, amandoi suntem maturi.
Sincer nu am stiut - daca a fost suparat atunci fff bine - il lasa-i in pace si-l cautai maine cd era mai bine dispus- este posibil sau nu este posibil - daca o persoana nu mai da un semn de viata o perioada nu inseamna neaparat ca si-a gasit pe cineva -sa nu te superi dar eu cred ca voi chiar daca sunteti maturi va comportati ca niste copii - este prea mult orgoliu - nu stiu la cine la tine sau la el, dar este - te duci la el si-l intrebi mai suntem sau nu mai suntem impreuna ca sa stii si tu ce sa faci - ii dai timp de gandire ( nu inteleg pentru ce dar unii doresc timp de gandire ) - dar mai mentionez inca o data nu mai discutati decat fata in fata - ai sa vezi ca veti reusi sa va impacati - daca nu doreste nu ai ce sa-i faci - asta este - nu poti sa-l obligi sa stea cu tine - dar sa nu mergem atat de departe - poate va impacati
L-am intrebat daca vrea sa mai fim impreuna si mi-a spus ca o sa vorbim, i-am dat un timp de gandire si mi-a reprosat ca de ce ii dau ultimatum... Si dupa ce l-am suparat acum mi-a spus ca vorbim cand nu mai e ofticat si nu mai fac eu prostii. Chiar n-am cum fata in fata sa vorbesc cu el pentru ca n-am unde sa-l intalnesc, nu iese in oras cu prieteni, sta singur...Si mi-a spus ca la el supararea poate tine mult timp chiar luni de zile, ceea ce mie nu mi se pare normal. Si sincer macar un sms in care sa spuna ca nu mai vrea era de ajuns...
Du-te la el acasa si intreaba-l cati ani sta ofticat - sfatul meu este sa te duci la el acasa si sa vb fata in fata dupa care vei trage singura concluzia - din ceea ce ai scris nu vad un motiv fff intemeiat pentru o despartire - la voi lipseste comunicarea - unde nu este comunicare mereu apar probleme
Sa ma duc la el acasa si sa fie cu alta sau mai rau sa ma tina in fata usii fara sa vrea sa-mi deschida? Crede-ma ca il cred in stare! Si la aproape 30 ani nu cred ca merit sa ma injosesc atat pentru o luna si jumatate cat am avut si relatia Dar un sms de Sarbatori i-as da chit ca el nu are putin bun simt sa comunice cu mine. Si cand i-am dat sms si l-am intrebat daca putem sa vorbim si el nimic ce sa inteleg din asta? Ca vrea sa comuncam, asta in niciun caz...
Nu fi rea - de unde sti ca te tine la usa - ai fff multe ganduri negre inainte sa pleci la drum si nu este bine - de la al crede in stare pana la a vedea cu ochii tai ca asa o sa faca este diferenta mare - ti-am mai scris - fara sms-uri - du-te pana la el acasa si vorbiti - nu ai ce pierde si nici nu te injosesti sa stii - eu asa cred - nu vad de ce te-ai injosi - du-te pana la el si ai sa vezi ca este bine - in viata sa crezi numai ce vezi cu ochii tai si atunci te poti insela - nu mai gandi negativ intr-o relatie - asteapta sa vezi cu ochii tai - nu te lua dupa prieteni si nu da cu presupusul - asculta-ma ca o sa fie bine - lasati orgoliul la o parte si stati de vorba fata in fata - tot raul este spre bine
Nu sunt rea, dar sa stii ca uneori si tacerea e un raspuns si cum o luna si a vrut ca din tacere sa stiu ca e suparat. Grseala mea recenta e ca am facut un id de mess si m-am dat drept altcineva nu l-am jignit sau ceva de genul asta si el mi-a spus si de mine si ca dupa a mai fost o asa zisa relatia ca si asa zisa relatie a noastra. Din acest motiv ma gandesc ca e posibil sa fie o alta. Si nue vorba de orgoliu dar intr-o relatie nu e bine si corect ca doar unul din parteneri sa traga si sa incerce sa faca sa mearga. Si repet cand esti intrebat chiar si prin sms daca vrei sa vorbim ca sa ne lamurim si taci sau nu-mi raspunzi la telefon ce speranta sa mai am eu ca va accepta o discutie fata in fata?
Ai dreptate si tacerea este un raspuns dar de unde sti tu ca el o luna nu a fost bolnav sau poate a avut probleme - faptul ca ti-ai facut un alt id nu vad o suparare si eu mi-am facut n id ca sa-mi pot face treburile si sa nu fiu deranjata de anumiti oameni pe care nu-i mai doream in anturajul meu - asta nu inseamna ca mi-am facut un alt ai sau tu ti-ai facut un alt id ca sa nu mai vb cu el - haide sa vb despre sms - tu stii cate sms-uri nu citesc eu si le sterg fara sa vreau si sunt sunat sa ma intrebe de ce nu am dat nici un raspuns la care sincer iti spun nici nu stiu despre ce vorbeste - poate ca sms-ul tau nici nu l-a citit - poate ca l-a sters intrucat au intrat mai multe sms-uri si nu s-a mai uitat la ele - ce ai spune sa afli ca el de fapt are o proplema sau este bolnav si de aceea nu a mai vb cu nimeni sa nu supere pe cineva - pentru ca nu ti-a raspuns la telefon - stii de cate ori suna telefonul si eu nu-l aud - asta nu este un motiv de suparare - spune-i ca te-ai dat drept altcineva - spune-i adevarul de ce ai facut-o ca sa vada ca nu ai facut asta pentru a-l jigni pe el - motivul tau intemeiat
Prin acel id m-am dat drept altcineva si i-am spus o poveste asemanatoare cu a noastra ca sa vad ce reactie ar avea el daca ar fi sa-l caut; el si-a dat seama ca sunt eu si m-a intrebat si n-am recunoscut dar a 2a zi n-am mai rezistat si i-am spus --cand am vrut sa-i recunosc am sunat inainte si n-a raspuns si i-am spus pe mess sa raspunda si mi-a spus ca nu poate sa ma asculte atunci. I-am spus motivele pentru ca n-a iesit imediat de pe mess si la doua zile i-am dat un mail in care am scris tot ce simt, motivele si faptul ca n-am vrut sa-l jignesc, mi-am cerut scuze si nimic; i-am dat sms cum ca i-am trimis acel mesaj si el imediat a intrat pe mess (sta pe invisible mereu toata ziua si seara pana tarziu dar recunosc ca am cautat cu un programel pentru ca e posibil sa ma fi sters si din mess) si cred ca la doua-trei zile i-am dat sms si i-am spus ce uitasem sa scriu in mesaj si i-am dat de inteles ca nu-l mai caut. Nu cred ca a fost bolnav si nu e genul care nu da un semn ca sa nu supere, iar cand a vorbit tot cu "mine" pe acel id mi-a spus ca dupa asa zisa relatia cu o fata si m-a descris pe mine a mai urmat una tocmai din cauza asta ma gandesc ca e posibil sa fie alta deja si in afara de asta cam de o saptamana si jumatate nu prea mai sta pe mess decat maxim 30min si pe acel site n-a mai intrat...Si crede-ma a citit si smsurile si acel mesaj si a auzit si cand a sunat telefonul ca era langa el si mi-a spus pe mess ca stia ca sunt eu cea cu id-ul si de ce n-am recunoscut...dar pur si simplu refuza sa comunice cu mine. Chiar crezi ca are rost sa ma duc la el cand el de atat vreme nu ma cauta si nu da un semn? Si daca am fost o aventura pentru el chiar nu merita sa fac asta ca eu una stiu ca n-a fost pentru mine o aventura.
Buna. I-am mai dat sms dupa vreo saptamana si i-am spus ca n-am stiut sa-l apreciez si ca sunt indragostita de el si mi-a spus ca sa nu-l mai caut ca e cu prietena lui pe care a cunoscut-o din cauza ca mi-am facut eu acel id si m-am dat drept altcineva; mi-a spus ca am contat dar nu poate trece peste minciuna ca n-am recunoscut cand m-a intrebat daca sunt eu in spatele acelui id si am facut-o la doua zile dupa...Incerc sa trec peste, inca imi este greu dar uite de ex ieri pana la urma i-am dat un sms cu 'la multi ani' si urari de anul nou si sa fie fericit, mi-ar place ca macar sa-l fi citit; stiu ca mi-am calcat pe demnitate poate prea mult dar nu-mi pare rau de asta, macar am incercat sa-mi indrept greseala, ca el n-a vrut si n-a apreciat e alta problema.
Mersi pentru articol! Crede-ma ca eu vreau sa comunicam si am incercat si cand am avut prima discutie, insa el prefera sa taca si nu-mi ofera o noua sansa desi i-am spus ca vreau sa fiu cu el...
Incearca sa fii si tu indiferenta cu el si sa i nu i mai dai nici un semn. daca intr adevar tine la tine si isi mai doreste o relatie cu tine o sa te caute, daca nu inseamna ca nu si mai doreste si dragoste cu sila nu se face. daca tine la tine fii sigura ca te va cauta
Tocmai pentru ca timp de o luna si ceva nu mi-a dat niciun semn si nici eu nu l-am cautat si apoi acum doua saptamani am vorbit dupa ce facusem o greseala, el n-a vrut sa ma asculte Iar acum ma gandesc oare se merita sa ii dau mesaj sau sa fiu si eu indiferenta cum spui tu...
Singura ta solutie asta este, sa fii indiferenta si sa astepti sa faca el ceva daca tine la tine pentru ca altfel daca tu o sa l cauti iar o sa creada ca te are la picioarele lui si poate sa faca ce vrea cu tine.si o persoana cand o ai pe tava nu prea mai e interesanta, barbatilor le place sa lupte pentru o femeie nu sa o aiba pe tava.
O luna si jumatate, ca si timpul cat n-a vrut sa mai vorbeasca cu mine ca era suparat; si nu suntem adolescenti avem in jurul a 30 ani fiecare
Daca era mai mult timp cu siguranta avea sentimente pentru tine...asa intr o luna si jumatate e mai greu dar totusi mai bine sa ti para rau de un lucru pe care l ai facut decat pe care nu l ai facut sicred ca ar mai trebui sa faci o incercare si sa i dai un mesaj sau un apel si sa l intrebi daca mai da o sansa relatiei voastre.si daca nu ti raspunde sau zice ca nu atunci nu l mai cauta.dar doar un mesaj dai nu i mai da asa multe mesaje ca il stresezi si tot nu i bine
Nu i-am dat multe mesaje 4 atat si i-am dat de inteles ca nu-l mai caut... Cand l-am intrebat in discutia telefonica daca mai vrea sa fim impreuna a spus ca vorbim, n-a spus nici ca nu mai vrea nici ca vrea si cand i-am dat timp de gandire s-a enervat ca l-am conditionat...
Pai poate nu a vrut sa te raneasa d asta nu ti a spus la telefon. poate trebuia sa citesti si tu printre randuri...dar asa e cand esti indragostit.te legi de orice speranta.
Stie ca m-a ranit cu tacerea si indiferenta asa ca ce mai conta un raspuns? Si da eu indragostita, el nu...
Nu mi-a raspuns la telefon ca sa-mi asculte motivele pentru care facusem o greseala pe motiv ca e prea ofticat si nu ma poate asculta si ca vorbim cand ii trece si nu mai fac prostii. Dar chiar si asa eu i-as da sms de Sarbatori pentru a-i face urarile
Unora le e greu sa spuna in fata ca nu si mai doreste o relatie.si ca vrea sa puna punct.si de asta prefera tacerea... poate celalalt o sa si dea seama singur ca nu l mai doreste.
Un mesaj ai putea sa i dai de sarbatori si daca nici la asta nu ti multumeste e clar ca nu te merita si nu are rost sa mai suferi dupa el.nu cred ca iti doresti un asa barbat
kynleiii întreabă: