| GogosikaInfuriata a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac.Prietenul meu a plecat acum 3 saptamani de aici din oras ca sa plece la el in comuna, fiindca si-a dat demisia de la locul de munca si a ramas fara job sad Lucrul cel mai dureros este ca nici nu a vrut sa-mi spuna ca nu mai vrea sa se intoarca pentru ca nu mai poate plati chiria, cheltuielile, mancarea etc. Si-a luat valiza, toate cadourile de la mine si computerul si a plecat cu ai lui. Eu am aflat de la varul lui, cel cu care impartea apartamentul, ca nu se mai intoarce, pentru ca nu se descurca.

Am ramas paf cand am auzit, inclusiv ca ai lui il vedeau zilnic plangand (el spune ca de dorul meu), ca ma iubeste enorm, intrebarea este cum poate cineva iubi astfel? Sa nu vrea sa-ti spuna ce planuri are, macar sa nu te mai implice si pe tine? Cand l-am intrebat de ce mi-a ascuns lucrul asta, ce a urmarit? ce ar fi vrut sa fac eu in cazul asta, sa-l astept la nesfarsit, nu considera ca meritam sa aflu si eu? Spune ca "de fraier a facut asta"! Acum sa intors de doua zile, pentru ca la sf lunii se angajeaza altundeva, dar nu stiu ce sa mai fac, ma surprinde mereu cu cate o bomba, dupa care spune ca "am gresit, am fost fraier". Sincer m-am cam saturat, nu stiu la ce sa ma mai astept. L-am sfatuit sa mearga la psiholog nici nu vrea sa auda! Am decis, sa-l las in pace, sa nu-l mai sun de 5 ori pe zi, sa nu-l mai presez sa-mi spuna ce a patit, de ce a devenit mereu ingandurat, trist, abatut etc. si sa-mi mai vad si de viata mea. Poate va reactiona intr-un fel, cand va vedea ca nu-i mai acord atata atentie si nu sunt mereu dupa toanele si starile lui de cele mai multe ori nefondate! L urma urmei toti avem probleme si neajunsuri, multi stau in chirii in alte orase si nu mai moare nimeni. Lui i se pare imposibil totul si astfel cade in depresii. Voi ce parere aveti? Un sfat bun daca se poate si fara glume cum le sta unora in caracter! Multumesc

Răspuns Câştigător
| SunriseB a răspuns:

Of draga mea te inteleg perfect sfatul meu este sa il lasi in pace. nu il mai suna de 5 ori pe zi 1 mesaj dimineata cand te trezesti si 1-2 apeluri. am trecut si eu prin asta oh go on si al meu mi-a spus in fata : ma stresezi! nu mai suport stresul ori te schimbi ori gata. si m-am schimbat am preferat sa il las sa vada cum este sa nu fi cautat decat asa 1 data pe zi. crezi ca i-a convenit? nu a devenit el cel obsedat care ma suna ma baga in seaama s-a intors roata. nu stiu ce sa spun in legatura ca a tinu secretul poate ca e mai inchis in el e o fire mai sensibila nu atat de deschisa si nu a realizat pe moment ce urmari vor veni dupa fapta lui. el tine la tine crede-ma si te iubeste doar ca nu intotdeauna stiu baietii sa arate dar cand le pare rau chiar le pare si trebuie sa ii credem pe cuvant! ai grija de tine si de ce faceti in viitor incearca sa fi mai linistita si mai stapana pe situatii nu te consuma in caz ca nu iti raspunde. sau nu iti intoarce apelul baietii sunt mai uituci de fellul lorhee hee te pup :*:* bafta!

4 răspunsuri:
| GogosikaInfuriata explică:

@Sunrise2595 si @AlisSe va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Am vorbit cu el pe tema asta, stie ca habar nu am la ce sa ma astept de la el, astazi de exemplu pana la aceasta ora o sg data l-am sunat, cand m-am trezit. Acum e randul lui sa o faca (daca o va face) worried Sunrise2595 eu daca nu l-as mai suna decat o data/zi nici atunci n-ar fi bine, mi-ar sari in cap de ce nu-l mai sun, de ce nu vorbesc cu el, ar crede ca nu-l mai iubesclaughing Nu e genul inchis in el, din contra daca nu da tot afara nu se simte bine, dar acum e foarte schimbat, tacut, ganditor etc. Acum si-a dat seama de greseala facuta, si-a cerut iertare, mi-a spus ca intelege ce e in sufletul meu (ca de fiecare data ma gandesc ca poate fi ultima oara cand il mai vad), dar nu stiu cat o sa-i mai suport ratacirile. Il iubesc enorm, mi-ar fi foarte greu daca ne-am desparti, dar in aceeasi masura am si nevoie de liniste sufleteasca, ca nu va disparea cand mi-e lumea mai draga, doar pentru un impuls de moment, pentru ca apoi sa spuna "imi pare rau, am fost un fraier si nu o sa se mai repete" straight face

| GogosikaInfuriata explică:

@Tiby mst happy nu e timid, se explima cu usurinta, este zodia Gemeni big grin nu cred ca are vreo importanta asta. La el e vorba de psihic, se gandeste la anumite lucruri care poate nu o sa aiba loc niciodata...Ne-am gandit si la posibilitatea de a ne muta impreuna, in alt oras, sa ne dezvoltam, pentru ca aici in oras nu avem multe oportunitati, iar la urma urmei o chirie o platim oriunde am merge. Am vorbit cu el pe tema asta, ar fi de acord, dar in mai mare masura pentru ca stie ca imi doresc f mult asta, mi-a spus f clar ca pentru mine s-a intors inapoi, si tot pentru mine o sa fie si alaturi de mine oriunde merg eu. El este pesimismul in persoana, i se pare totul imposibil, gandim foarte diferit eu sunt optimista si de cele mai multe ori am rezultate pozitive cand imi doresc ceva foarte mult, pe cand el pleaca din start de la premiza ca nu se poate, ca e f greu, fara ca macar sa incerce sa faca ceva pentru a-si realiza dorinta. Mai mult decat un sfat, o vorba buna, o gluma ca sa se mai destinda nu am cu ce sa-l ajut nici eu, bani de la mine nu vrea sa ia, nici macar sub forma de imprumut, i-am explicat clar ca vreau sa o fac in calitate de prieteni, asa cum as ajuta pe oricine, dar nu e de acord sub nici o forma. De vorbit, explicat, am vorbit de toate, nu se pune problema pe aspectul comunicarii. Iar in privinta stabilirii lui la oras, i-am spus ca daca nu e ceea ce-si doreste si el, poate sa plece undeva vrea, sa faca ce vrea, nimeni nu o sa-l judece, dar macar sa-mi spuna si mie cum stau lucrurile. Cam asta e situatia.happy

| Iasmiine a răspuns:

Pff e nasoala treaba. Dar nu cred ca daca ti-a ascuns atatea lucruri inseamna ca nu tine la tine. Poate ti-a ascuns acele lucruri ca sa nu t faca sa suferi. Sau plus si simplu pentru ca asa este el. Am intalnit destui baieti de genul asta. care nu spuneau ce vor sa faca si etc. dar nu inseamna ca nu tinea la prietena lor. Incearca sa vorbesti cu el si spune-i ca te-ai saturat de situatia asta.

| Tiby_4612 a răspuns:

Poate ca ii vine greu sa se exprime si de aceea evita acest subiect, nu stiu ce zodie e sau cum e el, daca e timid sau temperamental, adica ce comportament are ca nu pot spune ceva despre el atata timp cat nu il cunosc, tu esti ce-a care il cunosti cel mai bine, insa lui daca o sa ii mearga incontinuare prost atunci relatia voastra o sa aiba de suferit, un cuplu bine unit trebuie sa se ajute unul pe celalalt in schimb tu vrei sa ramana in oras si totul sa fie minunat dar daca nu il sprijini mai mult decat cu vb si sfaturile intr-un final despartirea o sa fie cea care o sa isi puna amprenta, nu e nici-o solutie ca sa locuiti impreuna? poate asa s-ar regla un pic situatia, in rest nu stiu ce sa iti mai zic., e doar o parere de-a mea daca nu iti convine atunci nu trebuie luata ca atare