| DanaVisatoarea a întrebat:

Ok o sa vi se para ciudata intrebarea asta dar tot o s-o pun.Deci eu as vrea sa merg intr-un loc din spatele blocului meu unde este foarte retras si foarte ciudat ca sa fac vanatoare de zane pentru ca eu cred in chestii d-astea. Ce sfaturi imi puteti da de ex:ce le place cum procedez cand le vad dupa ce semne ma iau ca sa le gasesc si unde si ce fel de case au ele.

Răspuns Câştigător
16 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Ai probleme! laughing

| Zippy a răspuns:

WTF? Eu cred cu tarie ca iti trebuie un control medical la cap.O sa fie frumos mai ales ca in cabinetul doctorului psihiatru o sa vezi numai zane si spiridusilaughing

| BlueByte a răspuns:

laughing Asta da vanatoare!

| BlueByte a răspuns:

Ma ciobanilor, ia lasati copilu sa viseze, ce nu are voie?
Ati aparut voi aia desteptii sa dati comenturi inutile.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayyyyyy a răspuns:

Lasati fetita in pace, e viata ei nu va mai legati de ea; ea a vrut doar sa-i dati un sfat dar voi v-ati batut joc de visele ei,lasati-o sa viseze,deoarece e inca copil,si cand va creste mare va uita de visele ei marete,sunt sigur ca asa ati facut si voi! DanaVisatoare, sa nu-ti fie rusine de visele tale esti inca copil, iar voi restul vedeti-va de comentariile voastre inutile!

| bianca19995 a răspuns:

E foarte bine sa crezi in unele lucri dar la o anumita varsta trebuie sa separi realitatea de fictiune...

| ღAleKrissღ a răspuns:

Nu existatongue

| DanaVisatoarea explică:

Bine zis bluebyte si voi desteptilor daca nu aveti nimic bun de zis despre o persoana nu ziceti nimic si apropo vam raportat pe toti care ati vb urat si eu nu o sa va raspund la nici o intrebare

| G30RG3 a răspuns:

Pustiulica ca altfel nu pot sa te numesc dupa parerea mea nu ai mai mult de 8 ani si vreau sa-ti spun ceva scuze cati stric crezul tau in zane dar asa ceva nu exista si iti zic eu a in spatele blocului tau niciatat si alt ceva dac ele ar exista ar avea o inteligenta la fel ca a noastra pentru ca sunt intr-un fel oameni de marimi mici cu aripi si nu cred ca au putea sa le prinzi cu o punda sau o plasa laughing))))))))))))

| ioanna_5708 a răspuns:

Pai e foarte simplu...zanele nu exista si chiar daca ar exista nu ar sta prin spatele blocului oricum tu poti ramane la fel de visatoare ca inaintepe alte teme dar nu pe aceasta, viseaza si tu ca o sa te casatoresti cineva bogat nu ca o sa prinzi zane

| DenysaGio261997 a răspuns:

Eu cred ca uh ai o problema...te sfaturies sa te duc sa iti faci un control...

| butterflyyy a răspuns:

Nu exista zane

| XxXxN0Sm0kIn6xXxX a răspuns:

Fetita esti cu capu? Daca vrei sa cauti zane te sfatuiesc eu unde sa le cauti! Du-te la real sau la un petshop si intreaba asa: Zane pentru copii nebuni aveti? Si cred ca o sa gasesti

| Catalin_8097 a răspuns:

WTF?rolling on the floor Vai. cred ca o sa ma intalnesc cu Mos Craciun 8- >batting eyelashes Du-te cu o plasa bagati`o`n cap si asteapta zane!; x Du-te fetit`o la un control. ca ai prb cu cerebeluu... :-s Sau nu ai mai mult de 10 ani. vezi cand o sa-ti cada un dinte sa-l pui sub perna ca`ti aduce zana maseluta bani pe elwinking! rolling on the floor WTF doamne.

| Diana_8488 a răspuns:

Zanele nu existaa laughing