anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe LadyPopular, imi spune la scopuri ca trebuie sa imi gasesc un iubit(pe care trebuie sa il gasesc la club) eu cand dau,, filtreaza" sau sa-si cauta un iubit imi zice imediat ca nu am,, prins pe nimeni din zbor" asa mi s-a intamplat de ceva timp. Ce trebuie sa fac?puppy dog eyes... funditahappy

Răspuns Câştigător
| Ellynna a răspuns:

Dai in fiecare zi! La a 14-a incercare gasesti sigur;-)

4 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Trebuie sa incerci in fiecare zi pana iti gasesti. Nu ai ce face.

| SecretName1234 a răspuns:

Pai când flirtrezi, 6 criterii sunt verificate: fericirea, foamea, setea, igiena, greutatea și pretul total al accesoriilor și a îmbrăcăminții.

Următoarele valori sunt considerate normale:
Fericirea - 120 sau mai mult
Setea- 0
Foamea - 0
Igiena- 100
Greutatea – +/- 2 kg față de greutatea ideala a domnișoarei
Prețul total al hainelor și al accesoriilor - peste 20 000 dolari.

Dacă ai satisfăcut 3 sau mai puține din aceste nevoi, ai 25% șansă să-ți găsești un iubit, pentru 4, șansa este de 33%, iar dacă le-ai completat pe toate ai 50% șansă. sper ca te-am ajutat fundita?

| SummerSmile97 a răspuns:

Pai daca te duci la statistici vei vedea ca iti scrie ceva de genu ca "vei gasi sigur un iubit la a 14 incercare" incearca in fiecare zii pana gasesti...stiu ca e enervant si obositor tot sa incerci si sa nu gasesti dar incearca big grin

Funditsăă? happybig grin

| Blackwoman27 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic eu in 2 saptamanai mi-am gasit iubit dar ca sa gasesti iubit mai repede trebuie sa ai foame 0 sete 0 igiena 100 energie 100 sanatate 100 fericire 100 iar greutate 55 sau 59