| knnight a întrebat:

Poate nu-l cunosc multe persoane pe Justin Bieber, dar as dori si eu un raspuns sincer, se pare ca aceasta a murit... e adevarat?

20 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu a murit. Uita-te aici : http://www.nowpublic.com/culture/justin-bieber-dead-uh-no

Daca murea vedeai la stiri si primeai tot felul de spamm-uri cu stirea.

| hamsterx a răspuns:

Nu.Traieste bine mersi happy

| Ionutzsa a răspuns:

Daca murea nu mai avea cand sa inregistreze piesa asta noua -> http://www.monden.info/......is-baby/;)

| Emeraude a răspuns:

Cred ca persoanele care au raspandit zvonul erau prea obosite ca sa se mai poata gandi la ceva mai inteligent...adicaaaa...nici eu, care nu-l am la inima pe pusti, si tot nu ma gandeam la ceva intr-atat de sadic!

| Pinkyx a răspuns:

Nuu:O
Omg.
Cate zvonurioh go on. Nu credeti toate prostiile ce se scriu si ce se spun oh go on

| eu.;] a răspuns:

Clar ca nu.Astea sunt barfe spuse de presa, ca sa il infunde.Nu e adevarat! Daca ar fi ar aparea in toate revistele si ziarele. El isi continua cariera fericit si multumit.Nu de mult a cantat la casa alba pentru OBAMA si sotia sa.am citit in bravo tongue

| DianaXoXo a răspuns:

Am vazut un video unde avea picioru in ghips

| knnight explică:

K.multumesc mult de tot:*

| sweettyyyy a răspuns:

De unde ai mai scos si prostia asta`!straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu a murit. Sunt doar minciuni ale oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este teafar si nevatamat in fiecare zi scrie pe twiter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu nu trebuie sa crezi tot ce scrie prin reviste sau ziare ca? a murit Doamne laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat! El e foarte bine Poti intra pe Twitter, iti faci cont si ti-l bagi si pe Justin ( contul lui este ferificat, doar trebuie sa-l gasesti) si acolo el scrie ce afce in fiecare zi, incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu a murit si ultimele 2 piese inregistrate sunt eenie mmenie si never say never...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuulaughing

| crystynutza a răspuns:

Nu a murithappy

| lory_7530 a răspuns:

Nu! laughing)) nu stiu cine tot inventeaza porkarii din astea laughing nu a murit si nici nu as vrea sa moara laughing cate prostii poate sa inventezeeee doamneeee

Întrebări similare