anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU am de citit doua carti in vacanta ( sunt clasa a 5-a) ce carti mi-ati recomanda? (pentru varsta mea )

8 răspunsuri:
| d3nisa202 a răspuns:

Jurnalul unui pusti smug E ft. faina :X Cat am ras la asta happy Poate ai citit0o deja [ e in benzi desenate] A fost a doua cea imi bine vanduta carte in NY dupa Harry Potter big grin
Robbison Crusoe -mi-a placut mult happy
Cronicile din Narnia big grin
Cismigiu% comp.- Grigore Bajenaru - Titlul pare plictisitor straight face Dar e vb viata de ''licean'' din clasa a5- a12 Atuncea liceul incepea sau ceva de genu' laughing din clasa a 5 E amuzantahappy
Bafta lla citit happy

| edy141 a răspuns:

Eu cand am fost pe a-5a am citit Robinson Crusoe si tarzan din neamul maimutzelorwinking

| facebook01 a răspuns:

Ai putea sa citesti ''La Medeleleni'' de ionel teodoreanu (are 5 volume), ''Ciresarii'' de constantin chirita sau daca nu iti place "Vizita" de ion luca caragiale

| Clara_9356 a răspuns:

Ciresarii

| Ace77 a răspuns:

Ieu tias recomanda:harapalb, hery poter, ori colt alb ori o carte de aventura ca de obicei asteas frumoase.

| madalinacr a răspuns:

Ciresarii-constantin chirita
amintiri din copilarie-ion creanga!

| gabi1994 a răspuns:

Sunt si eu in clasa a6a si te-as sfatui sa citesti urmatoarele carti: Pacala,Amintiri din Copilarie, Tarzan, Supermen sunt foarte frumoase toate fundita?

| An0nnimul a răspuns:

Citeste Budulea Taichii de Ion Creanga si Soacra cu 3 nurori tot de Ion Creanga