Buna,imi place foarte mult albastrul ca cerul,e o culoare ca exprima libertate,inteligenta,pofta de viata,imi place foarte mult. Desi sunt multe culori frumoase, fiecare culoare are farmecul ei, dar albastrul imi place la nebunie
.
Pai verdele este culoarea mea preferata.De mic mi-a placut verdele.Tin minte ca la gradinita si prin clasa 1, 2 imi luam numai haine verzi si jucarii verzi.Atat eram innebunit dupa culoarea asta
Si acum am ramas cu aceeasi culoare preferata.
Verdele reprezinta viata, speranta, pace.Ma reprezinta 100%.
Numai bine
A mea stiu clar ca e mov. Mie imi place la nebunie. Imi place albastrul dar n-ar putea fi chiar culoarea mea preferata. Roz nici atat fiindca e prea dulce. Si mov e asa frumoasa. E culoarea mea preferata de acum 6 ani si inca n-am schimbat-o. Funda?
Ms pentru raspunsuri
app: Apache u numa sa comentezi stii, dc esti asa de rau?
Culoarea mea preferata este alb pentru ca semnifică vindecare, purificare, nou, neatins, calm. Albul este culoare purităţii. Totodată, albul sugerează şi sinceritatea. Are : efecte de expansivitate, uşurinţă, suavitate, robusteţe, puritate, raceală; exprimă pace, impacare, liniste, inocenta, curatenie, sobrietate.
@kathyangel
.nu sunt rau ...sunt doar realist!
si nu mai scrie ca o piti,... fara suparare!
Turcoaz -e o nuanta foarte interesanta, mie imi place fiindca e un mix foarte dragut si ese asorteaza usor :X
Bn,cum zici u Apache.Si nu sunt piti.
Poate chiar e o intrebare copilariasca dar tot o intrebare este, corect?
Si pe mine ma intereseaza sa aflu lucruri despre alte persoane.
annemarry_1498 întreabă:
alexutsuuu întreabă: