| pitbullbulterier a întrebat:

Sall TPU, as vrea niste statusuri inteligente dar si amuzante.
Ceva in genu asta : Daca vreo data voi privi in jos, o voi face doar sami admir pantofi.

9 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Duce-ţi-vă dracului cu statusurile voastre. Nu poţi să scrii la status exact ceea ce simţi?

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| 8mariastar a răspuns:

Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta!

Încrederea se cucereste greu si se pierde repede!

She needs a hand to hold, someone who will never let her go again!

And in that moment, I swear we were infinite!

Cine isi da cuvantul cu usurinta, cu aceeasi usurinta nu-l tine!

Nu exista fericire de care sa-ti amintesti, fara tristete!

Toate adevarurile sunt usor de inteles o data ce sunt descoperite, ideea e sa le descoperi!

Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga… si majoriatea prostilor o fac!

Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina!

Cea mai mare placere în viata e sa faci lucrurile despre care oamenii spun ca nu ai voie sa le faci!

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el!

Hotii iti cer banii sau viata… femeile le vor pe amandoua!

Recunosc poate ca ai jucat mai bine… dar nu uita ca e 1-0 pentru mine!

Iti place sa faci ancheta ca un procuror…sa spui zi de zi : " stii, daca ma inseli, te omor "

Omul care are rabdare sa nu se razbune imediat, ori te iarta, ori se razbuna cumplit!

Nu stiu cum n-ai vazut, are ceva-n privire.

Când deliciile vietii prind riduri, devin amintiri.

Uneori puterea unei femei sta in eleganta, gingasia si dulceata de care da dovada.

Visele de-atunci nu-ti ajuta la nimic.

Vrei macar pentru o clipa sa te`ntorci in timp.

La inceput, visele par imposibile, apoi putin probabile si in cele din urma inevitabile.

Daca vrei sa fii fericit o clipa…razbuna-te…daca vrei sa fii fericit o viata…iarta!

Ai facut ce-ai vrut din mine
Tu stiai ca te iubesc
Nu m-ai fi crezut in stare
Ca pot sa te parasesc
Am lasat totul in urma
Pe inima mi-am calcat
Toate visele cu tine
Intr-o clipa le-am uitat

Privesc viata precum un pasager important de pe Titanic: s-ar putea sa nu ajung la destinatie, dar macar merg la clasa intai. (Arthur Bucward)

Suntem niste zei prosti, niste zei nemuritori care ne-am uitat destinul.
(Constantin Noica)

Cand copiii nu fac zgomot, fac prostii mai mari.
(Henry Fielding)

Orice despartire este o batalie pierduta pe frontul nevazut al destinului.
(Ionut Caragea)

Rabdarea este arta de a spera.
(Luc de Clapiers (Vauvenargues))

Prietenii sunt modul lui Dumnezeu de a-si cere scuze pentru familia pe care ne-a dat-o.
(Tennessee Williams)

Noi suntem doar ingeri cu o singura aripa, nu putem zbura decat imbratisati.
(Luciano de Crescenzo)

Sufletul tanjeste sa creada, dar intelectul refuza sa-i dea voie.
(Dan Brown)

Cand ploua in suflet, nu-i niciodata senin afara, iar cand e senin in suflet, nu ploua afara niciodata.
(Mihail Codreanu)

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant.(Mario Puzo)

Linistea este intentia de a stapani efectele agitatiei excesive. Linistea este sera in care se cultiva intelepciunea.
(Huai-Chin Nan)

Un prieten adevarat iti stie slabiciunile, dar iti arata calitatile, iti simte temerile, dar iti intareste credinta, iti cunoaste ingrijorarile, dar iti elibereaza spiritul, iti recunoaste defectele, dar iti subliniaza posibilitatile.
(William Arthur Ward)

Nu exista un drum spre fericire. Fericirea e drumul!
(Mircea Albulescu)

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.
(Kirkegaard)

Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura. Acest lucru nu-l prea stiu oamenii, dar il stiu pasarile.
(Lucian Blaga)

Cine merge incet, merge sanatos; cine merge sanatos, ajunge departe.
(Proverb italian)

Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
(Cioran)

Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
(Immanuel Kant)

Eternitatea nu poate fi smulsa zeilor decat clipa de clipa.
(Octavian Paler)

Pentru a depasi gandirea critica trebuie sa adoptam o stare de gratitudine.
(Neale Donald Walsh)

Toate patimile, afara de acelea ale inimii, se risipesc in visare.
(Victor Hugo)

Daca lumina este prima dragoste a vietii, dragostea nu este ea lumina inimii?
(Honore de Balzac)

Un organism sanatos este camera de oaspeti a sufletului, un organism bolnav o inchisoare.
(Francis Bacon)

O binefacere care ti se reproseaza a fost considerata totdeauna o jignire.
(Jean Racine)

Rostul vietii nu este sa ajungeti undeva, ci sa va dati seama ca deja sunteti acolo si ca ati fost din totdeauna. Sunteti din totdeauna si pentru totdeauna – in momentul creatiei pure.
(Neale Donald Walsh)

Sexul este un joc in pereche. Cine termina primul, acela si câstiga.

Chiar daca nu suntem unul langa altul. vom fi tot timpul impreuna. Te port cu mine in gand oriunde as fi si orice voi face.

Sa nu ma uiti niciodata, fiindca undeva in lumea asta, mai aproape sau mai departe, e cineva care te iubeste!

E greu sa le faci singur pe toate in bucatarie!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte. Se poate spune Te Iubesc cu o singura privire!

Culege-ma, din picaturi de stele atinge-ma!

Live your life, you only have one.

Primu l pas il fac eu, urmatorul pas e al tau.

What we do in life, echoes in eternity

Eu nu ma tem de ce se tem toti oamenii

Fa-ti timp sa oferi un zambet chiar si unui corb,

Fa-ti timp sa auzi ce aude un surd si sa vezi ce vede un orb
Fa-ti timp sa iubesti chiar daca nu esti iubit
Si chiar si singur pe pamant sa fii cel mai fericit
Fa-ti timp sa vezi splendoarea fiecarui an

Pentru a domoli un elefant ai nevoie de un par pentru a opri un cal ai nevoie de un bici iar pentru a stavili o femeie ai nevoie de o inima.

Gata numai plang dupa tine.du-te unde vrei..ai plecat..foarte bine…eu caut o tipa cu care sa vad lumea in roz…adica sa fie aceea persoana una de viata..doar o viata avem…

And we…build up castles/in the sky and in the sand/design our own world/ain’t nobody understand/i found myself alive/in the palm of your hand/as long as we are flyin’/All this world ain’t go no end

Nimic nu este intamplator..totul este cauza si efect…pentru ca totul are un inceput si un sfarsit

Am invatat sa vise…dar am ochii deschisi

| kzd a răspuns:

Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta!
Încrederea se cucereste greu si se pierde repede!
She needs a hand to hold, someone who will never let her go again!
And in that moment, I swear we were infinite!
Cine isi da cuvantul cu usurinta, cu aceeasi usurinta nu-l tine!
Nu exista fericire de care sa-ti amintesti, fara tristete!
Toate adevarurile sunt usor de inteles o data ce sunt descoperite, ideea e sa le descoperi!
Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga… si majoriatea prostilor o fac!
Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina!
Cea mai mare placere în viata e sa faci lucrurile despre care oamenii spun ca nu ai voie sa le faci!
Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el!
Hotii iti cer banii sau viata… femeile le vor pe amandoua!
Recunosc poate ca ai jucat mai bine… dar nu uita ca e 1-0 pentru mine!
Iti place sa faci ancheta ca un procuror…sa spui zi de zi : " stii, daca ma inseli, te omor "
Omul care are rabdare sa nu se razbune imediat, ori te iarta, ori se razbuna cumplit!
Nu stiu cum n-ai vazut, are ceva-n privire.
Când deliciile vietii prind riduri, devin amintiri.
Uneori puterea unei femei sta in eleganta, gingasia si dulceata de care da dovada.
Visele de-atunci nu-ti ajuta la nimic.
Vrei macar pentru o clipa sa te`ntorci in timp.
La inceput, visele par imposibile, apoi putin probabile si in cele din urma inevitabile.
Daca vrei sa fii fericit o clipa…razbuna-te…daca vrei sa fii fericit o viata…iarta!
o zi buna! pace!

| eu4you a răspuns:

Se spune că banii nu aduc fericirea... Dar toți vor să se convingă singuri
Toti ramaneti soricei in ochii mei de vultur!
Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau
Unii oameni imi sunt precum gandacii, nu mi-e frica de ei... dar mi-e SCARBA!
Vorba aia : Da-mi, Doamne, rabdare! Ca daca imi dai putere ii omor.
Toti se plang ca nu au bani - dar ca nu au minte nu se plange nimeni
Telefoanele acum sunt din ce in ce mai subtiri si destepte - iar oamenii invers...
Aleg raul pentru binele meu
Am hotarat sa duc un mod sanatos de viata - mi-am cumparat bicicleta, acum dupa tigari si bere ma duc cu bicicleta
Barbatul ideal al timpurilor noastre intotdeauna face primul pas. Da LIKE la poza
Vreau ca la mine sa fie totul ca in poveste... dar se primeste ca in banc...

Stimate Google! Te rog să nu te comporţi precum prietena mea. Lasă-mă mai întâi să-mi termin propoziţia şi apoi poţi să-mi dai sfaturi. Mulţumesc!
Am nevoie de o vacanta de 6 luni, de doua ori pe an.
Pe proşti trebuie să-i lauzi şi să-i pui la muncă
Ce fac cind am de invatat : 10% invat, 90% ma pling celorlalti ca am de invatat.
Ehh! Chiar si fundul are a doua jumatate
7.369.737.123.531 de lucruri îmi trec prin minte când cineva îmi spune: " Trebuie să-ţi spun ceva "... Şi până la urmă nu era nimic important...
Unii băieţi sunt ca şi copacii, le ia o veşnicie să se maturizeze!
Cum se cheama un barbat inteligent, sensibil si aspectuos? Un zvon!
Stiti ce a spus Dumnezeu dupa ce a creat Barbatul? Sigur sunt capabil sa fac ceva mai bun si a creat Femeia
Am nevoie de un "Google" în cap şi de un "Antivirus" în inimă.
Sa fiu cuminte?! De mica il vedeam pe Tarzan plimbandu-se dezbracat. Cenusareasa venea acasa la 12 noaptea. Pinocchio zicea minciuni. Aladin era hot .........Batman mergea cu 320 km la ora. Alba ca zapada locuia cu 7 barbati. si acum eu cuminte?
In fiecare din noi traieste un super erou. Din nefericire, in majoritatea cazurilor acesta este Omul-rahat.
Dragostea e ca iarba: o semeni, o cresti si vine o "vaca" si strica tot...
Nu sunt complet inutil...cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Dumnezeu a facut cerul, pamantul. apele.te-a facut pe tine...cu totii facem greseli...
Este o lege a naturii, tu ma lovesti, eu te lovesc inapoi!
Tu stii cine este minunat? - "Citeste primul cuvint"
Daca tu mananci la bucatarie, in camera ta este ordine si tu te culci la ora 9 - inseamna ca tu nu ai INTERNET.
Rezultatul activitatii creierului, uneori neaga faptul existentei lui.
Toti lucreaza dupa metoda lui Robinson Crusoe... "Asteapta Vinerea"
Vreau sa transmit un salut patului meu, si as vrea sa cinte piesa "Te iubesc pana la lacrimi "
Nu-ti fa griji din cauza kilogramelor in plus. Uita-te la pinguini - "Ce s-a intamplat cu fostele randunici" happy

Prostu` rade de prost ca cica prostu` nu prea stie… cica daca razi de prost esti mai prost ca prostu`…
Sper ca te-am ajutat!

| jacobtim44 a răspuns:

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
Exista doua cuvin...
VEZI MAI MULTE PE http://pedanny.blogspot.ro/

| EmyEmyy a răspuns:

Uite :
1. Un mesaj inteligent adresat omenirii spune ca intotdeauna cultivarea corecteaza imperfectiunile naturii.
2. Iti dau acest mesaj sa-ti iei o pauza, sa te opresti din ce faci acum pentru ca si cainele latra la luna doar noaptea pentru ca ziuna nu are cum
3. Nu ai nevoie de mesaje intelepte sa-ti dai seama ca ai facut o mare eroare pentru ca niciodata nu se incearca adancimea apei cu ambele picioare
4. Ai reusit si de data asta pentru ca ai fost baiat cuminte, ai nevoie in viata de un dram de noroc, nu de un car de minte
5. Nu ai pic de inteligenta si ti-o spun fara rusine, esti un fel de George Bush - toata lumea stie ca esti prost dar cuvantul tau are greutate in aceasta lume.
6. Imi place sa-ti trimit mesaje intelegente si texte pline de veselie pentru ca in viata nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place tie.
7. M-am tot gandit la un mesaj intelet dar m-am cam luat de la atata bere si ochii văd, inima cere, dar e rău când n-ai putere.
8. Iti tot dau mesaje despre sanatate si chiar incep sa ma oftic pentru ca moartea nu vine când o chemi, ci te ia când nu te mai temi de nimic...
9. Nu vreau sa par intelept in fata voastra bai boilor dar moartea lupului inseamna de cand lumea..sanatatea oilor.
10. Nu cred ca esti vreun intelept pentru ca te comporti asa si nu vreau sa ma contazic cu tine pentru ca cine se cearta cu un betiv. vorbeste singur
11. Decat sa-mi dea mesaje d-astea intelepte mai bine spune-i sa se impuste si mai spune-i ca nu o sa ma cobor niciodata la nivelul ala pentru ca vulturul prin natura lui...nu prinde muste.
12. Nu-ti mai toca banii cu mesaje inteligente pline de intelepciune pentru ca in ochii mei ti-ai pierdut savoarea, mai bine iei o funie, niste sapun..si te joci putin de-a spanzuratoarea
13. M-am cam saturat de mesajele tale in care imi explici ca ai cam inventat mersul pe jos, un lucru stiu si eu..doar daca ai barba nu inseamna ca esti filosof
15. Incearca pe cat poti sa dai dovada de intelepciune si sa gandesti corect, oameni bulversati de zvonuri nu mai sunt capabili sa judede drept...
16. Cu cat esti mai sincer cu tine insuti cu atat esti mai agreabil si nu uita ca o constiinta încarcata este un dusman redutabil
17. Sunt cel mai inteligent dintre voi si asta este un mesaj simplu prin care sa va reamintesc ca aurul straluceste si cand il pui in gunoi
18. Nu trebuie sa-mi dai mesaje pentru ca deja stiu ca esti inteligent si luminat dar daca iti folosesti mintea doar pentru a face rautati o sa-ti pierzi prietenii si o sa ajungi un terminat
19. O sa-ti mai trimit niste mesaje intelepte in care o sa dau dovada de o inteligenta zdrobitoare, si chiar cred ca nu esti draguta pentru ca si o maimuta arata bine intr-o rochie atragatoare
20. Nu ai pic de minte, de inteligenta nu mai zic.dar asta sa ramana intre noi, asta este ultimul mesaj de la mine si daca vrei pace...pregateste-te de razboi
21. Cateodata nu ai pic de minte si dai dovada de o lipsa de inteligenta acuta, invata si tu ca este o regula de bun simt in viata asta ca gusturile si culorile nu se discuta
22. Ti-am dat mesaje inteligente pentru ca sunt medic, nu porunci, incearca sa intelegi ca in viata trebuie sa mananci ca sa traiesti nu sa traiesti ca sa mananci
23. Te rog din sulfet sa nu-mi mai dai mesaje inteligente fara sans si mai bine invata sa te porti ca singurii oameni perfecti sunt aia nenascuti sau aia morti
24. Acesta este un mesaj sms pentru cel mai luminat si inteligent om, sper sa reusesti sa-l citesti pentru ca stiu ca nu prea te duce capu' cand e vorba de telefon
25. Cand treci prin momente grele ai nevoie de frati, in vremea necazului se cunosc prietenii adevarati
26. Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
27. Banii nu fac fericirea...o cumpara gata facuta.
28. nteligenta ma urmareste...dar eu sunt mai rapid.
29. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge.
30. Exista o lume mai buna... dar este foarte scumpa.
31. A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.
32. Munca nu a omorat niciodata pe nimeni...dar de ce sa risti?
33. Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc.
34. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi..."trage" si..."impinge"!
35. Viata e asa de tragica : azi esti aici, miine iarasi...
36. Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.
37. Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
38. Viata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita. Si nu ii inteleg nici actiunea.
39. Daca ti-e foame - maninca sare : o sa iti fie sete!
40. Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi iti dai seama ca nu dormeai.
41. Nu ma duce pe mine in ispita, gasesc drumul singur.
42. Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
43. Dumnezeu a creat lumea din nimic. Nimicul se mai vede pe ici-colo.
44. Vacanta de vara este perioada cind parintii isi dau seama ca profesorii nu sunt platiti suficient de bine.
45. Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sund o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
46. Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel, sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel.

Sper ca te-am ajutat. Bafta! Aici sunt si mai multe daca mai vrei : http://avatare-statusuri.netul.ro/statusuri-haioase.html

| alexutzaTaa a răspuns:

A gresi este omeneste… totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste… "

Statusuri Haioase 352 " Este bine sa lasi bautura, insa rau este sa uiti unde ai lasat-o… "

Statusuri Haioase 353 " Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta! "

Statusuri Haioase 354 " Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata casei? POLITIA, POMPIERII si SALVAREA "

Statusuri Haioase 355 " Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza… "
Statusuri Haioase 356 " Sunt la 2 m sub pamant… daca vreti sa vb. luati pamantul de deasupra mea… "

Statusuri Haioase 357 " URGENT! schimb Caiet A4 cu Audi acelasi model, rog seriozitate! "

Statusuri Haioase 358 " Inteligenta ma urmareste… dar eu sunt mai rapid "

Statusuri Haioase 359 " Viata este un vis, dar a visa nu inseamna a trai! "

Statusuri Haioase 360 " Cine rade la urma, nu s-a prins de gluma… "

Statusuri Haioase 361 " Nu sunt complet inutil, cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii… "

Statusuri Haioase 362 " If u see me, don’t come to me if u come to me, don’t talk to me if u talk to me, don’t kiss me if u kiss me, don’t *** me if u *** me DON’T STOP "

Statusuri Haioase 363 " *** is good, *** is funny, All the people *** for money, if u think *** is funny, *** yourself and take the money… "

Statusuri Haioase 364 " Cand eram mic credeam k faima si banii ma vor face fericit… acum ca am crescut am realizat ca… chiar asa e! "

Statusuri Haioase 365 " Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine… isi aprindea tigara… Doamne sa scap berea din mana nu alta! "

Statusuri Haioase 366 " Buna, sunt un virus rom? esc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt? stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat… "

Statusuri Haioase 367 " Foaie verde de bihor nu da mass ca ai ignore! "

Statusuri Haioase 368 " Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud… am termopan… "

Statusuri Haioase 369 " Te`ai apucat de karate de frica sa nu te bata Dumnezeu! "

Statusuri Haioase 371 " Grab your dick and double click =)) :)) "

Statusuri Haioase 372 " Cine a pus "u"? langa "i"? pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa " misto " si i-am scris " m*isto "

Statusuri Haioase 373 " Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci? "

Statusuri Haioase 374 " Ce bine mirosi, ce bine te`nbraci… parca vii de la vaci "

Statusuri Haioase 375 " Ma uit la tine, la uit la Luna… mai bine ma uit la Luna! "

Statusuri Haioase 376 " Voi radeti toti de mine ca sunt diferit, iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel… "

Statusuri Haioase 377 " Acolo unde dragoste nu e… facem! "

Statusuri Haioase 378 " Munca nu a omorat niciodata pe nimeni, dar de ce sa risc? "

Statusuri Haioase 379 " Nu Ma Supar Ca Vorbesti Asa De Mult… Atata Timp Cat Tu Nu Te Superi Ca Eu Nu Te Ascult "

Statusuri Haioase 380 " I was born intelligent! Education ruined me… "

Statusuri Haioase 381 " Fac baie, a mai trecut 3 luni… "

Statusuri Haioase 382 " Lasa ca daca vreau sa vb. te caut eu! "

Statusuri Haioase 383 " Alcoolul omoara incet incet… nu conteaza, nu ma grabesc "

Statusuri Haioase 384 " Daca ai puta nu ma deranja… "

Statusuri Haioase 385 " Membru al asociatiei nationale " darma-s-ar scolile "

Statusuri Haioase 386 " Prosti sunt muritori… dar prostia e vesnica "

Statusuri Haioase 387 " Available just for one person, ahh…de tine am uitat "

Statusuri Haioase 388 " I am busy, you are an idiot… have a nice day! "

Statusuri Haioase 389 " Nu`s acasa, cauta-ma in porumb! "

Statusuri Haioase 390 " Dus cu pluta… revin pe conducta "

Statusuri Haioase 391 " Nu te baga in lumea drogurilor… suntem si asa destul de multi… "

Statusuri Haioase 392 " Inteligenta este o boala pe care nu multa lume o are!… Esti contagiat? "

Statusuri Haioase 393 " Daca o pasarica ti-a soptit ceva… atunci inseamna ca ai innebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc "

Statusuri Haioase 394 " De ce sa bei si sa conduci… cand poti sa fumezi si si zbori?"

Statusuri Haioase 395 " Ce statusuri aveti fratilor, v-ati facut cu totii filozofi? "

Statusuri Haioase 396 " Am luat o razna… promit sa o dau inapoi… "

Statusuri Haioase 397 " Cu ocazia zilei internationale a copiilor strazii, va urez un sincer " La Multi Ani! "

Statusuri Haioase 398 " Please wait… "

Statusuri Haioase 399 " Mash duce sa ma-ntorc…"

Statusuri Haioase 400 " Raspund greu, insistati! "

ShareThis
- See more at: http://www.statusuri-noi.com/statusuri-haioase-5/#sthash.XfMRrnvo.dpuf

| laladeealala a răspuns:

Cand esti mort, nu sti ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel e si cand esti prost

Întrebări similare