| Octy_Octy_1995 a întrebat:

Salut,
Am de ceva timp un blog prin blogger, l-am monetizat prin Adsense, dar nu mi se vad reclamele... ma chinui de ceva timp si nu stiu ce am facut gresit. Daca stie cineva sper sa ma ajute!

2 răspunsuri:
| WholeWorldHelper a răspuns:

Bună.

Din câte știu, personal nu ai cum să își vezi reclamele pentru a evita să dai click din greșală pe ele. Ori dacă nu, este vreo problemă tehnică.Ai primit emailul de accept al site-ului ca să poată afișa reclame de la Google? Este posibil să nu îți fi activat site-ul ei.

Numai bine!

| Octy_Octy_1995 explică (pentru WholeWorldHelper):

Am prieteni care au reclame pe blog [ le vede toata lumea, inclusiv el], si-au monetizat blogul prin Adsense pur si simplu din setarile blogului, sectiunea castiguri. Acelasi lucru am facut si eu dar mie nu-mi apar reclamele. Am incercat si alte browsere dar degeaba, asta nu pot intelege eu, poate am facut ceva gresit... dar e prea simplu si nu stiu din ce cauza nu sunt afisate. Iar in legatura cu acel mail, nu am primit nici eu si nici alte persoane. Poftim blogul, e de mult timp, daca voi vedeti reclamele sa-mi spuneti si mie : http://buzzmagazine99.blogspot.ro/ - daca va uitati bine se vad doar locurile pentru reclame.