Dai sus la Messenger -> Preferences -> Ignor List -> Add (si scrii ID persoanei). Sper ca te-am ajutat. fundita?
Trebuie să deschizi căsuța de chat, apoi să ștergi persoana din listă apăsând click dreapta apoi Delete. având cont că ai căsuța de chat deschisă. Deasupra pozei lui de la avatar, în căsuță, va apărea un buton roșu "Ignore user". Dacă te răzgândești, îl poți șterge de la lista de ignore oricând din Preferences
Buna! Este foarte usor sa dai ignor unei persoane. Deci, acolo sus, la Messenger (unde intri ca sa dai sign out) vei gasi ca scrie Preferences, dai click si iti apare un chenar, iar in stanga lui scrie Category unde gasesti Ignore List bifezi a doua propozite, apoi dai add si scrii id-ul persoanei, apoi ignore. Si asta e tot. Bafta!
Mai intai dai clik dreapta pe ea si selectezi " DELETE ", fara sa bifezi casuta care o sterge si din "Address Book". Apoi de duci la Address Book selectezi persoana stearsa, dai double click si scrie sus "Ignore User".Si gata.O alta modalitate ar fi...Messenger(in stanga sus)>preferences>ignore list>add...(mai intai o stergi din lista)
Deschide o conversatie cu el.Stergel din lista de yahoo. Apoi iti va aparea in dreapta sus "iggnore user"
Mai intai il stergi din lista de prieteni si jos iti apar cei carora le-ai dat ignore, dai pe acea persoana si iti apare casuta de vorbire, sus pe ea mai este o casuta mica unde scrie ignor user.
Deci dai pe el ca si cum i-ai scrie ceva dar nu ii scrii nimic dupa aia dai te duci pe lista de messenger dai click dreapta pe id-u lui si ii dai delete apoi iti apare unde vrei sa ii scrii ceva lui ii apare ignore user sau add. Si ii dai ignore user si gata.
Dai clik dreapta pe persoana care vrei sa-i dai igg si jos sc:"delete." dai clik apoi mergi jos pe pagina yahoo si acolo sc:"Address Book" clik pe el si iti apare persoan dai dublu clik pe ea si in coltul drept sus sc igg clik acolo
Ii dai dublu click pe acea persoana dupa care dai iar pe persoana care te enerveaza si dai click dreapta si dai delete dupa care ii dai pe fereastra care ai deschiso prima data si dai ignore user. sper ca am fost destul de explicit.
Buna...da`i clic dreapta pe persoana respectiva si joc o sa iti apara delete dai pe ala dupa dai ''yes'' si dupa dai la ''adress book'' dai din nou clic dreapta pe id-u ala sh dai delete si dupa da-i ''yes''.
sper ca ti-am fost de ajutor! pupiki